2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Szekszárd

Megújult osztályok a megyei kórházban

Október 27-én ünnepélyes keretek közt átadták a Tolna Megyei Balassa János Kórházban a már felújított szocioterápiás rehabilitációs és a fertőzőosztályt.

A két megújult osztály ünnepélyes átadása a szocioterápás rehabilitációs osztály művészeti előadócsoportjának műsorával kezdődött, majd az ezt követő sajtótájékoztatón a jelenlévőkkel ismertették a projekt részleteit.


Már használatban az új osztályok. Fotó: Nagy Nándor

A rangos eseményen felszólalt többek között: dr. Laczó Andrea, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ dél-dunántúli térségi igazgatója, dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója, dr. Kertész Ágnes, a pszichiátriai osztály vezetője, illetve dr. Bali Ildikó, a fertőzőosztály vezetője.

Az intézmény vezetője elmondta, hogy a pszichiátria rehabilitációs részlege a palánki telephelyről a központiba költözött, a fertőzőosztályt pedig a belgyógyászati tömbbe helyezték át. A projektet 260 millió forintból valósították meg, amelyet a Tolna Megyei Balassa János Kórház pályázat során nyert el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.