EUR: 348,97 Ft
CHF: 329,28 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb XXI.kerület

Mesteri edzés a tűzoltóknál

A csepeli tűzoltólaktanya munkatársai egy nem mindennapi, interaktív bemutatóedzés keretében figyelhették meg a kétszeres Mr. Univerzum testépítőt, Kiss Jenő mestert.

A korábbi világbajnok sportoló a sportágat és az észszerű testépítést népszerűsítő program helyszínéül ezúttal azért választotta az ismert edzőtermek helyett a legnagyobb fővárosi tűzoltólaktanyát, mert így is szerette volna kifejezni tiszteletét azok iránt, akik a biztonságunk felett őrködnek a mindennapokban.

Néhány tűzoltó végig is csinálta az edzést a mesterrel

 

A bemutatóedzés programját néhány tűzoltó végig is csinálta, és ugyancsak nagy érdeklődés kísérte az edzést követő beszélgetést, ahol a mester nemcsak a pályafutásáról és az előtte álló célokról beszélt, hanem az egészséges testépítés titkaiba is beavatta a lánglovagokat.

A kétszeres Mr. Univerzum testépítő, Kiss Jenő mester

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.