2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXI.kerület

Mesteri edzés a tűzoltóknál

A csepeli tűzoltólaktanya munkatársai egy nem mindennapi, interaktív bemutatóedzés keretében figyelhették meg a kétszeres Mr. Univerzum testépítőt, Kiss Jenő mestert.

A korábbi világbajnok sportoló a sportágat és az észszerű testépítést népszerűsítő program helyszínéül ezúttal azért választotta az ismert edzőtermek helyett a legnagyobb fővárosi tűzoltólaktanyát, mert így is szerette volna kifejezni tiszteletét azok iránt, akik a biztonságunk felett őrködnek a mindennapokban.

Néhány tűzoltó végig is csinálta az edzést a mesterrel

 

A bemutatóedzés programját néhány tűzoltó végig is csinálta, és ugyancsak nagy érdeklődés kísérte az edzést követő beszélgetést, ahol a mester nemcsak a pályafutásáról és az előtte álló célokról beszélt, hanem az egészséges testépítés titkaiba is beavatta a lánglovagokat.

A kétszeres Mr. Univerzum testépítő, Kiss Jenő mester

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.