EUR: 321,14 Ft
CHF: 284,47 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Metrólejáróba parkolt a lúzer sofőr

Valljuk be, hazánkban is akad néhány olyan sofőr, aki joggal kaphatná meg a tahó vagy a legbénább parkolásért járó kitüntetést. Amikor ilyen képeket látunk, egy picit megnyugszunk, ugyanis jó látni, hogy a világ más pontjain is tudnak kabaréba illő módon közlekedni.

Ezt most egy francia sofőr is bizonyította, aki Toulouse-ban egy föld alatti parkolóban akart megállni, ám valamit annyira benézett, hogy végül a Jeanne d’Arcról elnevezett metróállomás lejárójában kötött ki autójával. Az ötvenes éveit taposó „kaszkadőrjelölt” férfit a mentőknek kellett kiszedniük járgányából, ugyanis a szűk lejáró miatt még Peugeot-ja ajtóit sem tudta kinyitni.

/Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.