EUR: 331,25 Ft
CHF: 301,53 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Egyéb Kecskemét

MetroPOLICE Filmnapok az Otthon moziban

Rendőrségi szalag, körberajzolt áldozat, ügynökök, kávé és fánk… Tetthellyé alakult át az Otthon mozi előtere. Nem bűntény történt a kecskeméti filmszínházban – itt tartották a MetroPOLICE Filmnapok rendhagyó sajtótájékoztatóját.

A Hírös Agóra Kulturális Központ és a Kecskeméti Rendőrkapitányság második alkalommal rendezi meg a MetroPOLICE Filmnapokat az Otthon moziban. A lebilincselő program közel két hétig tart, és számtalan különleges filmet, vendéget és beszélgetést kínál 2017. november 2–13. között. Az izgalmas eseményhez rendhagyó sajtótájékoztató dukál, így a filmszínház előterébe lépők egy bűnügyi helyszínen találták magukat. Napszemüveges ügynökök, nyomrögzítéshez használt eszközök és bizonyítékok között zajlott a beharangozó. Kerti István alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője, Bak Lajos, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója, Tót Szilvia címzetes rendőr őrnagy és Csenki Csabáné mozivezető együtt fogadták a vendégeket, és adtak hírt a filmnapok részletes programjáról.


Az Otthon Mozi dolgozói pózolnak filmbe illő módon a filmnapok plakátjai előtt.
fotó: hiros.hu

Csenki Csabáné elmondta, a tavalyi nagy siker és érdeklődés után természetes volt, hogy újra megrendezik a MetroPOLICE Filmnapokat. A helyszín ismét az Otthon mozi, a tematika és a filmkínálat most is különleges. A legújabb filmek mellett klasszikusokat is láthat a közönség, miközben a közönségtalálkozókon izgalmas beszélgetések zajlanak filmes és bűnügyi szakemberek közreműködésével.

A MetroPOLICE Filmnapok, mely a tervek szerint jövőre már filmfesztiválként tér vissza, évről évre igyekszik megújulni. Így lesz ez idén is, amikor a már megszokott vetítések és kísérő programok mellett új elemekkel (Krimimaraton és kerékpáros-bemutatóval egybekötött Bike Safe-regisztráció) várja közönségét Kecskemét művészmozija.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kinyitották a Kikötőt

    Kinyitották a Kikötőt

    A Kikötő Közösségi Sziget Nyílt Napján ingyenes családi, gyermek, ifjúsági programokkal várták az érdeklődőket!

  • Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Lázár János: Jól haladnak a tram-train munkálatai

    Jelen pillanatban nincs akadálya annak, hogy 2021 őszén járjon a Tram-Train – ismertette Lázár János. A projektért és a dél-alföldi közlekedés fejlesztéséért felelős kormánybiztos hozzátette, Hódmezővásárhelyen a jövő év tavaszára befejeződik a kivitelezés.