EUR: 345,12 Ft
CHF: 321,21 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Külföld

Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

A Baltimore melletti  Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

A csinos modellt, Maria Luciottit barátnője, Jen Seidel testfestőművész és lánya készítette fel három órás munkával a nagy kísérletre. Precízen dolgoztak, hiszen a vásárlók nagy része szinte észre sem vette, hogy Maria gyakorlatilag egy sapkában, sálban és falatnyi tangabugyiban lépett be az áruházba. Persze a férfia egy része azért utána fodult, és némi alaposabb vizsgálat után a szemüket dörzsölva próbálták kitalálni, hogy hihetetlenül vékony farmerről van szó, vagy Maria tényleg meztelen. A tamáskodók jó része nem volt rest és telefonja segítségével örökítette meg a hihetetlen látványt.


A bombázó testű modell és festő barátnője egy áruházba is betért, ahol a fehérneműosztály munkatársnője csak akkor vette észre, hogy a király(nő) meztelen, amikor a megfelelő melltartó kiválasztásához méretet akart venni. Kolléganője, sem kapcsolta rögtön, amikor Mariáék a igazi, testhez álló farmernadrágot kerestek.

A merész kísérletről szóló filmecskét az egyik videomegosztóra is feltették, ahol elég gyors sikert aratott a kísérleti “vásárlás'”, három nap alatt több, mint 200 ezren nézték meg.


Kapcsolódó Cikkek