EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Szombathely

Mi leszel, ha nagy leszel?

Frizurák készültek, pogácsa sült, különböző elektronikai és logikai feladatok vártak megoldásra – zsúfolásig megtelt diákokkal az Oladi Általános Iskola. A régió középiskolái, gimnáziumai, felnőttképző intézményei mutatkoztak be a Pályaválasztási és Képzési Kiállításon.

A Vas Megyei Kormányhivatal immáron 20. alkalommal szervezte meg a pályainfót abból a célból, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló fiatalokat és a szakmát váltani szándékozó felnőtteket. A kínálatot elnézve nem véletlen a mondás: Szombathely iskolaváros.

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.