EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Külföld

Migránsok támadtak egy magyar kamionosra

Mozsdényi Gábor, magyar teherautó sofőr épp Calais városából próbált volna kijutni, mikor rátámadtak az illegális bevándorlók – írta a 888.hu. A férfi a Facebook-oldalán ismertette az esetet, azt írta, hogy egy parkolóból hajtott volna ki, amikor észrevette, hogy egy migráns szalad a teherautó utána.

– Gondoltam nem sikerült neki utolérnie, így folytattam az utamat, hiszen amúgy sem Angliába mentem. Egyszer csak nagyon elkezdtek kopogni. Ütötték, verték a pótkocsi homlokfalát. Kivágták a ponyvát, deszkával ütötték a kamiont, jelezve, hogy álljak meg – írta Mozsdényi, aki az első lehetséges kijáratnál visszafordult. Mire visszaért a parkolóba, a bevándorlók már nem voltak a járművén, de a kivágott ponyvát maguk mögött hagyták.


Szép reggelt mindenkinek! Aki akarja elolvassa… ma hajnalba indultam a lerakóra Franciaból Calaistól 5km-re. Mivel a…

Posted by Gábor Mozsdényi on Sonntag, 5. November 2017

Azt is megjegyezte, hogy a parkolóban lévő rendőrt nem igazán érdekelte, hogy a pótkocsi ajtaja nyitva volt.


– Ezek már nem emberként, hanem állatkén viselkednek. Kárt tesznek mindenben. Ahol élnek körülöttük szemét hegyek. A városban lopnak, rongálnak. Egy picit el kellene már gondolkodni, hogy ez hova fog vezetni – zárta gondoltait.

Több magyar kamionos is írt a poszt alá. A kommentelők többsége a támogatásáról biztosította a sofőrt. Korábban Magyarország egyik legnépszerűbb sofőrjével, Dajka Lászlóval is történt hasonló eset.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek