EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Sopron

Mikulásház és kiállítás

A Pro Kultúra Sopron idén is megrendezi népszerű Mikulásház című rendezvényét. Ezen a nevezetes délutánon a Munkácsy-teremben fogadja a gyerekeket és szüleiket a nagy szakállú.

Amíg a találkozásra várakoznak a kisebbek, a Mikulásház előterében színeznivalók, társasjátékok és játékos kis krampuszok segítik múlatni az időt. Az adventi rajzpályázat eredményhirdetésére is a Mikulás jelenlétében, december 6-án 16 órakor kerül sor. A pályázatra érkezett munkákból ezen a napon 16 és 19 óra között látható kiállítás a Munkácsy teremben. Mindenkit szeretettel várnak!

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.