EUR: 344,92 Ft
CHF: 320,71 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Belföld

Mínuszban zárt Andy Vajna

Egy 30-as éveiben járó kiskunfélegyházi játékos egyetlen nap leforgása alatt szakított közel 7 millió forintot a Super Dice nevű játékon.

A régi idők klasszikus „kockás gépének” játéka jelenleg csak online környezetben, a Vegas.hu-n érhető el Magyarországon. De nem csak a Super Dice-on, hanem több más Novomatic játékon is születtek milliós nyeremények november 14-én, így Andy Vajna online kaszinója jókora mínuszban zárta a tegnapi napot.


Nem ez az első eset, hogy ennyi pénzt visz el valaki egyetlen nap alatt. Az utóbbi időszakban a Vegas.hu-n több játékosnak is sikerült milliós nyereményt bezsebelnie. Legutóbb a több mint 14 millió forintot nyert egy szerencsés játékos a Mega Moolah egyik jackpotját, amelynek főnyereménye jelenleg 200 millió felett jár. Korábban egy 45 éves hölgy több mint 17 milliós plusszal zárt egyetlen hétvége alatt, korábban egy szerencsés pedig tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a Vegas.hu Rambo játékán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével.

  • Készülni kell a járvány második hullámára

    Készülni kell a járvány második hullámára

    Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára az Országgyűlés keddi ülésén elmondta, hogy a koronavírus-járvány okozta válság 10 év eredményeire jelent veszélyt, de a kormány mindent megtesz, hogy az időben meghozott döntésekkel a gazdaságvédelmi intézkedésekkel és összefogással legyőzzük az akadályokat.