2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Mínuszban zárt Andy Vajna

Egy 30-as éveiben járó kiskunfélegyházi játékos egyetlen nap leforgása alatt szakított közel 7 millió forintot a Super Dice nevű játékon.

A régi idők klasszikus „kockás gépének” játéka jelenleg csak online környezetben, a Vegas.hu-n érhető el Magyarországon. De nem csak a Super Dice-on, hanem több más Novomatic játékon is születtek milliós nyeremények november 14-én, így Andy Vajna online kaszinója jókora mínuszban zárta a tegnapi napot.


Nem ez az első eset, hogy ennyi pénzt visz el valaki egyetlen nap alatt. Az utóbbi időszakban a Vegas.hu-n több játékosnak is sikerült milliós nyereményt bezsebelnie. Legutóbb a több mint 14 millió forintot nyert egy szerencsés játékos a Mega Moolah egyik jackpotját, amelynek főnyereménye jelenleg 200 millió felett jár. Korábban egy 45 éves hölgy több mint 17 milliós plusszal zárt egyetlen hétvége alatt, korábban egy szerencsés pedig tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a Vegas.hu Rambo játékán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Derűs, belülről mosolygós időszakot hoznak az embernek a Pilhál-művek. Mesterművek teszem hozzá, és nem hízelegni akarok, hiszen több évtizedes ismertség – talán barátságnak  is mondhatom – fűz hozzá.

 • Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt Magyarország kiberfenyegetettsége a tavalyi negyedik negyedévben az előző negyedévihez képest a Kaspersky Lab orosz kiberbizonsági vállalat negyedéves kimutatása, a Kaspersky Security Bulletin szerint.

 • Bemutatták Debrecen város borait

  Bemutatták Debrecen város borait

  Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.