2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Mínuszban zárt Andy Vajna

Egy 30-as éveiben járó kiskunfélegyházi játékos egyetlen nap leforgása alatt szakított közel 7 millió forintot a Super Dice nevű játékon.

A régi idők klasszikus „kockás gépének” játéka jelenleg csak online környezetben, a Vegas.hu-n érhető el Magyarországon. De nem csak a Super Dice-on, hanem több más Novomatic játékon is születtek milliós nyeremények november 14-én, így Andy Vajna online kaszinója jókora mínuszban zárta a tegnapi napot.


Nem ez az első eset, hogy ennyi pénzt visz el valaki egyetlen nap alatt. Az utóbbi időszakban a Vegas.hu-n több játékosnak is sikerült milliós nyereményt bezsebelnie. Legutóbb a több mint 14 millió forintot nyert egy szerencsés játékos a Mega Moolah egyik jackpotját, amelynek főnyereménye jelenleg 200 millió felett jár. Korábban egy 45 éves hölgy több mint 17 milliós plusszal zárt egyetlen hétvége alatt, korábban egy szerencsés pedig tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a Vegas.hu Rambo játékán.

Kapcsolódó Cikkek

 • A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.