2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Nagykanizsa

Most sem hibáztak

Több mint egy félidőn át emberhátrányban játszva is magabiztosan győzött az UFC Nagykanizsa a Becsehely ellen a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. László Áront a 39. percben kiállította a játékvezető, ám ez sem akadályozta meg a házigazdákat abban, hogy sziporkázzanak. A 9-1-es sikerből Lőrincz Bence, Péntek Adrián, Hetesi Patrik és Nagy Gergő két-két, Márton András pedig egy góllal vette ki a részét.

A Kanizsa így továbbra is vezeti a bajnokságot, négy ponttal megelőzve a Csács, héttel pedig a Hévíz és a Gellénháza együttesét. Gombos Zsolt tanítványainak mérlege egészen elképesztő: 12 győzelem és egy vereség, továbbá 52 rúgott és mindössze hat kapott gól. Hasonló teljesítményt egyetlen együttes sem jegyez a pontvadászatban.


Márton András gólöröme. A csapatkapitány büntetőből talált be a 45. percben (Fotó: Gergely Szilárd)

Nem megy ennyire jól a város másik megyei I. osztályú együttesének. A Kiskanizsa a múlt hétvégén balszerencsés vereséget szenvedett Zalaszentgróton, a hazaiak a 92. percben szerezték meg a győztes találatot (1-0). A Sáskák SE egy győzelemmel, két döntetlennel és tíz vereséggel a 15. helyen áll.

Az UFC-re most nehezebb meccsek várnak: a hétvégén Semjénházára utazik a gárda, majd november 18-án következik az ősz slágermeccse, a Nagykanizsa–Hévíz összecsapás az Olajbányász-stadionban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek