2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Szolnok

Nagy Viktor nagyot védett

A férfi vízilabda két magyar együttest medencébe szólító Európai Szuperkupája a Szolnoké lett, miután a Bajnokok Ligája-győztes Tisza-parti gárda büntetőkkel nyert az idei Eurokupában első Ferencváros ellen a Komjádi uszodában.

A mérkőzés kimenetele büntetőpárbajban dőlt el. Az FTC részéről ketten – Varga Dénes és Madaras Norbert – rontottak, a szolnokiak ugyanakkor nem hibáztak, így összesítésben 10-8-ra nyertek, s övék lett az Európai Szuperkupa.

Budapest, 2017. november 4.
Varga Dániel, az FTC, valamint Nagy Viktor és Jansik Dávid, a Szolnok játékosai (b-j) a férfi vízilabda Európai Szuperkupa döntőjében játszott Szolnoki Dózsa-Közgép – FTC-PQS mérkőzésén a budapesti Komjádi Béla uszodában 2017. november 4-én.
MTI Fotó: Czagány Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.