2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XV.kerület

Negyedszázad Pestújhelyen Pestújhelyért

A gyerekek látványos műsort adtak elő ( Fotó: Sáfár Tibor )

Idén 25 éves a Pestújhelyi Közösségi Ház.

Az Anno művészeti héten előbb egy nagyszabású gálaműsor keretében idézték fel az elmúlt negyedszázad történéseit, kollégákkal, művészekkel, barátokkal – és persze a közönséggel –, majd az Arany-évfordulóhoz kapcsolódva bemutatták a Fitos Dezső Társulat Irgalom című táncjátékát, amely Arany János Vörös rébék, Tengerihántás, Ágnes asszony és a Hídavatás című balladáit eleveníti meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.