EUR: 344,95 Ft
CHF: 322,90 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Veszprém

Negyvenöt éves a Vadvirág Óvoda – Jubileumi programsorozattal ünnepeltek

Fennállásának negyvenötödik évfordulóját ünnepelte a múlt héten a dózsavárosi intézmény, az egész héten át tartó jubileumi rendezvénysorozatot péntek délután ünnepséggel zárták. A programsorozat védnökségét Ovádi Péter önkormányzati képviselő, Némedi Lajos alpolgármester és Porga Gyula polgármester vállalta.

Porga Gyula megköszönte a 45 év alatt végzett áldozatos munkát (fotó: Szalai Csaba)

A pénteki ünnepségen Porga Gyula polgármester kiemelte: 45 év alatt több ezer gyermek, szülő, család vett részt az óvoda életében, ám ez a 45 év mégis többet jelent egy város életében, mint egy szám, hiszen ennyi ideig tartó közösséget és vidámságot is magában rejt. Köszönetet mondott a város nevében az óvónőknek, a dadusoknak, a karbantartóknak és az óvoda valamennyi dolgozójának áldozatos munkájukért.


A jubileum főszereplői maguk az óvodások voltak (fotó: Szalai Csaba)

Barcza Béláné intézményvezető köszöntőjében foglalta össze az óvoda történetét. Az 1972-ben 12 csoporttal megnyitott intézmény 1991 óta viseli a Vadvirág nevet. 2005-ben elkezdték a kompetenciaalapú programcsomag tesztelését, és újszerű módszereket vezettek be. Előtérbe került a környezettudatos nevelés, a zöldprogramok szervezése családoknak, valamint a sajátos nevelési igényű gyermekek integrált nevelésében való közreműködés.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.