EUR: 343,83 Ft
CHF: 316,58 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Nemzeti konzultáció: Rekordot döntött a kitöltések száma

Az összesítések szerint már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket a nemzeti konzultáción, ami rekord, ennyien még soha nem vettek részt nemzeti konzultációban – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán szerdán.

Dömötör Csaba azt írta, hogy “mivel az Európai Parlament múlt héten elfogadta a betelepítési terveket, az igazi politikai küzdelem még csak most kezdődik”.


A bejegyzéshez feltöltött videón az államtitkár azt mondta, hogy a rekordrészvételnek jó oka van, mégpedig az, hogy elkezdték végrehajtani a konzultációban szereplő terveket.

Az Európai Parlament állandó, kötelező, létszámkorlát nélküli eljárást akar bevezetni a bevándorlók szétosztására, és ha ezt keresztül viszik, a jövőben a magyaroknak nem lesz beleszólásuk abba, hogy kivel élnek együtt – jelentette ki, megjegyezve: az ügy nem a napi belpolitikai küzdelmekről szól, hanem Magyarország jövőjéről.


Mindenkit arra biztatnak, hogy vegyen részt a konzultációban, támogató kiállásával segítse a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök küzdelmét – mondta Dömötör Csaba.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek