EUR: 344,11 Ft
CHF: 317,20 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Sport

Neymar nem érzi jól magát Párizsban

Egyre több pletyka jelenik meg arról, hogy a nyáron rekordösszegért a Paris Saint-Germainhoz igazolt Neymar nem érzi jól magát Párizsban ezért ismét váltana.

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a nyáron 222 millió euró fejében (69 milliárd forint) az FC Barcelonából a PSG-be igazoló Neymar nem érzi jól magát a francia fővárosban, ezért nem kizárt, hogy a szezon végén elhagyja a klubot és visszatér Spanyolországban. Igen ám, de úgy néz ki nem a katalán óriáshoz, hanem annak legnagyobb riválisához, a Real Madridhoz.


Ezzel kapcsolatban Sergio Ramos jelezte, hogy szívesen látná a csapatban a brazil klasszis. Hogy ezekből a hírek mennyit lehet készpénzként kezelni, az kérdéses, de a francia Le Parisien információi szerint Neymar költözni kényszerül, mivel nem érzi magát biztonságban a jelenlegi luxusvillájában.

A 25 éves támadó Párizstól 20 kilométerre bérel havi 14 ezer euróért egy öt emeletes villát, amelyben korábban egyébként Ronaldinho, és Gérard Depardieu is lakott. A problémát az jelenti, hogy a kíváncsi szurkolók többször is bejutottak a birtokra, ezért Neymar – érthetően – nem érzi biztonságban magát.

Kapcsolódó Cikkek