2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Nyolc csapat még reménykedhet

Még négy európai hely kiadó a jövő évi oroszországi labdarúgó-világbajnokságra: az ezekről döntő pótselejtezőket csütörtök és a jövő kedd között vívja a még versenyben maradt nyolc együttes.

Az esélyek kiegyenlítettek, a mindenki által legjobban várt összecsapás talán a svéd–olasz lesz. Az olaszok az eddigi húsz világbajnokságból 18-on ott voltak, ezzel szemben a svédek az előző két vb-ről lemaradtak.

– Az eltökéltségünk lesz a kulcs. Ez a párharc nem Svédországról, hanem arról szól, mi hogyan teljesítünk – nyilatkozta Gian Piero Ventura, az olaszok szövetségi kapitánya.

Európai vb-pótselejtezők, első mérkőzések

Csütörtök:
Észak-Írország–Svájc 20.45
Horvátország–Görögország 20.45

Péntek:
Svédország–Olaszország 20.45

Szombat:
Dánia–Írország 20.45

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    A 2018-as év legjobb hazai férfi sportolója cím esélyei közé választották a tavaly három Eb-aranyat nyert Veres Rolandot. A sporttörténelmi kick-box rekordokra pályázó és profi ökölvívó karrierre is készülő klasszis sorrendben másodszor szerepel a top 10-es listán, ráadásul egyetlen…

  • Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Lassan, de biztosan közeledik a téli átigazolási időszak utolsó napja. Éppen ezért érdekes a Barcelona jelenlegi helyzete, ugyanis a katalán klub a csatár poszt tekintetében rendkívül szerényen áll, lényegében Luiz Suárezen kívül nincs senki, aki bevethető lenne ezen a helyen.