2018. október 17., szerda
Hedvig

Sport

Nyolc csapat még reménykedhet

Még négy európai hely kiadó a jövő évi oroszországi labdarúgó-világbajnokságra: az ezekről döntő pótselejtezőket csütörtök és a jövő kedd között vívja a még versenyben maradt nyolc együttes.

Az esélyek kiegyenlítettek, a mindenki által legjobban várt összecsapás talán a svéd–olasz lesz. Az olaszok az eddigi húsz világbajnokságból 18-on ott voltak, ezzel szemben a svédek az előző két vb-ről lemaradtak.

– Az eltökéltségünk lesz a kulcs. Ez a párharc nem Svédországról, hanem arról szól, mi hogyan teljesítünk – nyilatkozta Gian Piero Ventura, az olaszok szövetségi kapitánya.

Európai vb-pótselejtezők, első mérkőzések

Csütörtök:
Észak-Írország–Svájc 20.45
Horvátország–Görögország 20.45

Péntek:
Svédország–Olaszország 20.45

Szombat:
Dánia–Írország 20.45

Kapcsolódó Cikkek

 • Bocsánatot kellene kérni Sergio Ramostól

  Bocsánatot kellene kérni Sergio Ramostól

  Ahhoz képest, hogy a spanyol-angol Nemzetek Ligája mérkőzés után egész Anglia és a fél világ Sergio Ramost szapulta, mára már vissszakoztak a Real Madrid hátvédjét szidalmazók.

 • Nem a mi nemzetünk ligája

  Nem a mi nemzetünk ligája

  Egyszer egy évben fordul elő, hogy a magyar labdarúgó-válogatott három gólt szerez tétmeccsen, azonban nem rólunk lenne szó, ha happy end lenne a történet vége.

 • Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Mayweather: Lehet készíteni a csekkfüzeteket

  Újabb milliókkal gyarapodik hamarosan Floyd Mayweather. A már többször visszavonult veretlen amerikai öklöző elfogadta az orosz MMA-bajnok, Habib Nurmagomedov kihívását, és megmérkőzik vele Las Vegasban.