2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Nyugalmat adott Budapest Mila Kunisnak

Kellemes emlékei maradtak Mila Kunisnak Budapestről. A színésznő a USA Todaynek adott interjújában dicsérte városunkat, hozzátéve, hogy igazán pihentető volt számára úgy sétálni az utcán férjével, Ashton Kutcherrel és két gyermekükkel, Wyett-tel és Dimitrivel, hogy nem követik mindenhova lesifotósok.

– A férjem azt mondta: Tudod, mit nem csináltál régóta? Rég voltál már egy bevásárlóközpontban. Azt mondtam, igen! Itt nyugodtan elmehetek egy plázába, mert Budapesten nem léteznek lesifotósok – lelkendezett a színésznő, aki a Spy who dumped me című akcióvígjátékot forgatta nálunk a nyáron.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.