EUR: 321,27 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Nyugalmat adott Budapest Mila Kunisnak

Kellemes emlékei maradtak Mila Kunisnak Budapestről. A színésznő a USA Todaynek adott interjújában dicsérte városunkat, hozzátéve, hogy igazán pihentető volt számára úgy sétálni az utcán férjével, Ashton Kutcherrel és két gyermekükkel, Wyett-tel és Dimitrivel, hogy nem követik mindenhova lesifotósok.

– A férjem azt mondta: Tudod, mit nem csináltál régóta? Rég voltál már egy bevásárlóközpontban. Azt mondtam, igen! Itt nyugodtan elmehetek egy plázába, mert Budapesten nem léteznek lesifotósok – lelkendezett a színésznő, aki a Spy who dumped me című akcióvígjátékot forgatta nálunk a nyáron.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.