2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Ő már a sokadik! Újabb Momentumos állt fel

Az Origo információi szerint távozott a posztjáról a Momentum Mozgalom szakpolitikai igazgatója. A lap úgy tudja,  Egyed Janka még október közepén állt fel, de nem világos, hogy a saját akaratából mondott-e le, vagy pedig elküldték.

Az elmúlt hónapban több vezető is elhagyta a pártot, ami egyre inkább mutatja, valami nincs rendben a Momentum Mozgalomban.


Egyed Jankát fél éve nevezték ki szakpolitikai igazgatónak, a tisztség kulcspozíciónak számít a párt szervezetében. Többek között ő felelt Fekete-Győr András XXI. századi celebpártjának a 2018-as választásokra megírt programjáért is. A Momentum a nyilvánosságban az egekig dicsérte ezt az anyagot, ezért is váltott ki általános meglepetést a tagság körében Egyed semmiből jött távozása –  írja az Origo.

A lap azt írja, forrásaik arról számoltak be, hogy az ügy legkellemetlenebb része mégis az volt, hogy a Momentum elnöksége csak november közepén adott tájékoztatást Egyed helyzetéről. Amikor szóvá tették nekik, hogy az előszeretettel felemlegetett “átláthatóságba” talán nem fér bele, hogy egy pártigazgató kieséséről egy hónapig hallgassanak, az a cinikus válasz érkezett, hogy


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.