2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Ő már a sokadik! Újabb Momentumos állt fel

Az Origo információi szerint távozott a posztjáról a Momentum Mozgalom szakpolitikai igazgatója. A lap úgy tudja,  Egyed Janka még október közepén állt fel, de nem világos, hogy a saját akaratából mondott-e le, vagy pedig elküldték.

Az elmúlt hónapban több vezető is elhagyta a pártot, ami egyre inkább mutatja, valami nincs rendben a Momentum Mozgalomban.


Egyed Jankát fél éve nevezték ki szakpolitikai igazgatónak, a tisztség kulcspozíciónak számít a párt szervezetében. Többek között ő felelt Fekete-Győr András XXI. századi celebpártjának a 2018-as választásokra megírt programjáért is. A Momentum a nyilvánosságban az egekig dicsérte ezt az anyagot, ezért is váltott ki általános meglepetést a tagság körében Egyed semmiből jött távozása –  írja az Origo.

A lap azt írja, forrásaik arról számoltak be, hogy az ügy legkellemetlenebb része mégis az volt, hogy a Momentum elnöksége csak november közepén adott tájékoztatást Egyed helyzetéről. Amikor szóvá tették nekik, hogy az előszeretettel felemlegetett “átláthatóságba” talán nem fér bele, hogy egy pártigazgató kieséséről egy hónapig hallgassanak, az a cinikus válasz érkezett, hogy


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Derűs, belülről mosolygós időszakot hoznak az embernek a Pilhál-művek. Mesterművek teszem hozzá, és nem hízelegni akarok, hiszen több évtizedes ismertség – talán barátságnak  is mondhatom – fűz hozzá.

 • Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt Magyarország kiberfenyegetettsége a tavalyi negyedik negyedévben az előző negyedévihez képest a Kaspersky Lab orosz kiberbizonsági vállalat negyedéves kimutatása, a Kaspersky Security Bulletin szerint.

 • Bemutatták Debrecen város borait

  Bemutatták Debrecen város borait

  Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.