2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Belföld

Ő már a sokadik! Újabb Momentumos állt fel

Az Origo információi szerint távozott a posztjáról a Momentum Mozgalom szakpolitikai igazgatója. A lap úgy tudja,  Egyed Janka még október közepén állt fel, de nem világos, hogy a saját akaratából mondott-e le, vagy pedig elküldték.

Az elmúlt hónapban több vezető is elhagyta a pártot, ami egyre inkább mutatja, valami nincs rendben a Momentum Mozgalomban.


Egyed Jankát fél éve nevezték ki szakpolitikai igazgatónak, a tisztség kulcspozíciónak számít a párt szervezetében. Többek között ő felelt Fekete-Győr András XXI. századi celebpártjának a 2018-as választásokra megírt programjáért is. A Momentum a nyilvánosságban az egekig dicsérte ezt az anyagot, ezért is váltott ki általános meglepetést a tagság körében Egyed semmiből jött távozása –  írja az Origo.

A lap azt írja, forrásaik arról számoltak be, hogy az ügy legkellemetlenebb része mégis az volt, hogy a Momentum elnöksége csak november közepén adott tájékoztatást Egyed helyzetéről. Amikor szóvá tették nekik, hogy az előszeretettel felemlegetett “átláthatóságba” talán nem fér bele, hogy egy pártigazgató kieséséről egy hónapig hallgassanak, az a cinikus válasz érkezett, hogy


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek