EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb XVIII.kerület

Olimpiai bronzérmest vert Rebeka

A nyolcszáz versenyzőt felvonultató, tizenharmadik ízben rendezett nyílt francia taekwondoversenyen a kerületben élő Füredi Rebeka nem talált legyőzőre.

A 67 kg-osok között induló Füredi Rebeka a spanyol Cabeza De Vaca El Shariffal kezdett Párizsban, és egy szoros, 2-1-es győzelemmel a magyar lány mehetett tovább a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőt a német Seele ellen 17-6-os győzelemmel abszolválta, majd az elődöntőben a lengyel Leporowskát verte 14-8-ra. A döntőben a riói olimpián bronzérmes Malek várt rá, de ez sem jelentett gondot, mert Rebeka 11-2-re diadalmaskodott és megnyerte a francia opent − tájékoztatott a magyar szövetség.

A párizsi dobogó tetején (fotó: UTE taekwondo)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.