2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XVIII.kerület

Olimpiai bronzérmest vert Rebeka

A nyolcszáz versenyzőt felvonultató, tizenharmadik ízben rendezett nyílt francia taekwondoversenyen a kerületben élő Füredi Rebeka nem talált legyőzőre.

A 67 kg-osok között induló Füredi Rebeka a spanyol Cabeza De Vaca El Shariffal kezdett Párizsban, és egy szoros, 2-1-es győzelemmel a magyar lány mehetett tovább a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőt a német Seele ellen 17-6-os győzelemmel abszolválta, majd az elődöntőben a lengyel Leporowskát verte 14-8-ra. A döntőben a riói olimpián bronzérmes Malek várt rá, de ez sem jelentett gondot, mert Rebeka 11-2-re diadalmaskodott és megnyerte a francia opent − tájékoztatott a magyar szövetség.

A párizsi dobogó tetején (fotó: UTE taekwondo)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.