2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Önkéntesek mentették meg a pokolból a Móre családot

Füzesabonyi állatmentők mentettek meg a szenvedéstől és talán a haláltól is egy négy tagú kutyacsaládot. Az anya láncra verve élt egy borzalmas, háznak nem igazán nevezhető ládában három kölykével. A cuki család most szerető gazdát keres.

/Forrás: Facebook
Noé Állatotthon Alapítvány

Szívszorító írás került ki a Noé Állatotthon Alapítvány közösségi oldalára a minap. A Lokál már sokszor írt sanyarú helyzetben lévő állatokról, sőt augusztusban kampányba is kezdtünk”Börtönt az állatkínzóknak!” szlogennel, miután Óbudán valaki elevenen nyúzott meg egy macskát.


A Facebookon megjelentekből kiderül, hogy egy tacskó jellegű mama láncra kikötve senyvedett egy kutyaháznak csúfolható tákolmánynál, míg három aprócska babája körülötte bóklászott a sárban, és hidegben.  A kölykök most nagyjából hat hetesek lehetnek.  Most már azonban biztonságban vannak, ugyanis a füzesabonyi állatmentők önkéntesei kimentették őket ebből a borzalomból, így napjaikat már melegben és tisztaságban töltötték, tele bendővel.

A Noé Állatotthon Alapítvány hamarosan megkezdi az oltási programjukat, és elindul a gazdikeresésük is. A honlapon Móre család néven lesznek fent a Gazdira váró kutyák menüpont alatt.

Az alapítvány azt írja: “Köszönjük ha támogatod apróságaink és mamájuk oltását, kezelését, hogy egészségesen indulhassanak egy újabb, sokkal boldogabb gazdis élet felé!”

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámuk:
11710002-20083777

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.