EUR: 322,45 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Önkéntesek mentették meg a pokolból a Móre családot

Füzesabonyi állatmentők mentettek meg a szenvedéstől és talán a haláltól is egy négy tagú kutyacsaládot. Az anya láncra verve élt egy borzalmas, háznak nem igazán nevezhető ládában három kölykével. A cuki család most szerető gazdát keres.

/Forrás: Facebook
Noé Állatotthon Alapítvány

Szívszorító írás került ki a Noé Állatotthon Alapítvány közösségi oldalára a minap. A Lokál már sokszor írt sanyarú helyzetben lévő állatokról, sőt augusztusban kampányba is kezdtünk”Börtönt az állatkínzóknak!” szlogennel, miután Óbudán valaki elevenen nyúzott meg egy macskát.


A Facebookon megjelentekből kiderül, hogy egy tacskó jellegű mama láncra kikötve senyvedett egy kutyaháznak csúfolható tákolmánynál, míg három aprócska babája körülötte bóklászott a sárban, és hidegben.  A kölykök most nagyjából hat hetesek lehetnek.  Most már azonban biztonságban vannak, ugyanis a füzesabonyi állatmentők önkéntesei kimentették őket ebből a borzalomból, így napjaikat már melegben és tisztaságban töltötték, tele bendővel.

A Noé Állatotthon Alapítvány hamarosan megkezdi az oltási programjukat, és elindul a gazdikeresésük is. A honlapon Móre család néven lesznek fent a Gazdira váró kutyák menüpont alatt.

Az alapítvány azt írja: “Köszönjük ha támogatod apróságaink és mamájuk oltását, kezelését, hogy egészségesen indulhassanak egy újabb, sokkal boldogabb gazdis élet felé!”

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámuk:
11710002-20083777

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.