EUR: 345,48 Ft
CHF: 321,58 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb XIV.kerület

Orchideák, színes orchideák

Orchideák a lakásban? Igen! Az orchideák az elmúlt néhány évben az egyik legnépszerűbb szobanövénnyé váltak. Tartásuk egyszerű, könnyen és hosszú ideig virágoznak, a virágaik színesek, látványosak, ennek köszönhetik népszerűségüket.

Az orchideák otthoni gondozása nem nehéz ugyan, de nem is annyira könnyű, mint egy átlagos szobanövényé. A Magyar Orchidea Társaság őszi kiállításán a látogatók megismerkedhettek azokkal az orchideákkal, amelyeket könnyen lehet a lakásban tartani, és választ kaptak e gyönyörű növények tartásával kapcsolatos összes kérdésükre.


Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.