EUR: 344,64 Ft
CHF: 318,38 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Ördög Nóra és Nánási Pál Ázsiában erősítették szerelmüket

Mindennap megküzdött harmonikus családi életéért Ördög Nóra. A TV2 Ázsia Expressz című műsorának háziasszonya folyamatosan egyensúlyozott az anyaság és a karrier között, amiben legfőbb támasza Nánási Pál volt, aki felesége kedvéért a háttérbe vonult, és kizárólag gyermekeikre koncentrált az utazás alatt. 

Nóra november 7-től lesz látható a TV2 Ázsia Expressz című utazós realityjének műsorvezetőjeként, amelyben hét, hírességekből álló páros küzd majd meg egymással a Távol-Kelet legegzotikusabb vidékein, ahol összes 5000 kilométert kell megtenniük napi egy dollárból, vagyis alig több mint 250 forintból. Nóra számára az első pillanattól kezdve igazi kihívás volt a műsor, azonban édesanyaként tudta: csak és kizárólag a családjával hajlandó nekivágni az ázsiai kalandnak.


/Fotó: Ördög Nóra – Instagram

– Nem volt más opció számomra. Vagy együtt vagy sehogy. Nem akartam közel hat hétre itthon hagyni őket, amíg én a világ másik végén dolgozom. Megbeszéltük a férjemmel, Nánási Pállal, hogy bármilyen nehéz is lesz, megoldjuk. A gyerekek nagyon örültek neki, alig várták már, hogy találkozhassanak egy elefánttal a dzsungelben. Előtte persze gyorsan elmentünk beadatni nekik a védőoltásokat, szerencsére mindannyian megúsztuk az egzotikus országokban jelen lévő fertőzéseket. Persze nagyon kemény volt ez a közel 40 nap, hiszen körülbelül 20 szállodában laktunk, és néha naponta sok száz kilométert kellett utaztatni a gyerekeket – mesélte Nóra.

Az őrületes és különleges kalandokat tartogató műsorban Nóri általában kora reggeltől késő estig forgatott, ami rengeteg távolléttel járt távol Micitől és Venceltől. -A műsor elején fogalmaztuk meg a stábbal, hogy ez a show felnagyítva szembesít minket a mindennapi problémáinkkal. Nekem a legnagyobb kihívást mindig is az egyensúly megtartása jelentette a karrierem és a családom között. Hajnalban mentem forgatni, rengeteg anyagot kellett felvennünk, ezalatt akár 12-14 órákra is távol voltam a családomtól. Este viszont, mikor már hulla fáradt voltam, indult a második műszak a gyerekekkel. Úgyhogy alig pár órákat tudtam aludni, néha már azt éreztem, hogy túlhajtottam magamat. Emlékszem a 21. volt az első olyan nap, amikor nem kellett forgatnom és volt egy egész napunk egymásra a családdal. Palinak is nagyon nehéz volt ez az időszak, mert ő egy nagyon kreatív és pörgős ember, akinek most abszolút a háttérbe kellett vonulni, és támogatni engem, amíg dolgozom. Egész nap a gyerekekkel volt és kirándulásokat, túrákat és kalandokat szervezett nekik, hogy láthassák ennek a vidéknek a szépségeit. Sok-sok egyéb terve is volt, amiből csak párat sikerült megvalósítanunk. Az egyik ilyen, hogy minden országban egy emblematikus, számunkra fontos helyen időkapszulát rejtettünk el a gyerekeinknek benne egy neki szóló üzenettel. Reméljük, hogy egy nap visszatérnek ezekre a helyekre akár a saját gyerekeikkel és megtalálják a sorainkat a “múltból” – mesélte Nóri, aki férjével vlogot, azaz videóblogot vezetett az utazás során, melyet november 3-tól a youtube csatornájukon láthat bárki, majd azt is megosztotta a Lokál extrával, hogy milyen hatással volt a házasságára az ázsiai kaland.


– Szerencsére csak megerősítette a kapcsolatunkat. Nem derült ki semmi váratlan a másikról. Persze voltak apróbb összezörrenések. A legnagyobb ellenségünk a távolság és a fáradtság voltak. Pali egész nap a gyerekekkel, míg én a kamerák előtt. Rengeteg munkánk van, de nem működünk, ha nem kapjuk meg a visszajelzést a másiktól. Szeretem tudni, hogy a férjem gondol rám, még mindig vonzónak tart és néha van kettesben egy kis időnk egymásra. Ezt itt szinte lehetetlen volt kivitelezni, bár előfordult, hogy miután lefektettük a gyerekeket, a szálloda bárjában beszélgettünk kicsit. Sok nehézség volt, de ez az út csak még jobban megerősítette a kapcsolatunkat. Visszatekintve ezek a dolgok eltörpülnek amellett, hogy mit érzünk egymás iránt és mi mindent véghez vittünk már az együtt töltött éveinkben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek