EUR: 343,86 Ft
CHF: 315,89 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Ózd

Őrizzük meg a biztonságot!

Putnok vendége volt a közelmúltban Georg Spöttle, aki az Európát sújtó illegális bevándorlás negatív hatásairól tartott előadást. A biztonságpolitikai szakértő egykori deszantosként élet közeli helyzeteket tárt a nagyszámú hallgatóság elé, a tőle megszokott hitelességgel.

Elmondta, hogy a migránsok által ellepett országok városaiban a rettegés az úr, mert az emberek nem tudják, mikor történik a következő, terroristák által elkövetett tömeggyilkosság. Hazánk és Budapest a határvédelemnek és a bevezetett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően biztonságos, amire jó példa volt a vizes világbajnokság zavartalan megrendezése. Fontosnak tartja, hogy a nemzeti konzultációval erősítsük meg a kormány intézkedéseit polgáraink biztonsága érdekében.

Fotó: Lokál
Képalá: georg spöttle

 

Fotó: Lokál
Képalá: Spöttle

Fotó: Lokál
Képalá: Georg Spöttle

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.