EUR: 322,34 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Ózd

Őrizzük meg a biztonságot!

Putnok vendége volt a közelmúltban Georg Spöttle, aki az Európát sújtó illegális bevándorlás negatív hatásairól tartott előadást. A biztonságpolitikai szakértő egykori deszantosként élet közeli helyzeteket tárt a nagyszámú hallgatóság elé, a tőle megszokott hitelességgel.

Elmondta, hogy a migránsok által ellepett országok városaiban a rettegés az úr, mert az emberek nem tudják, mikor történik a következő, terroristák által elkövetett tömeggyilkosság. Hazánk és Budapest a határvédelemnek és a bevezetett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően biztonságos, amire jó példa volt a vizes világbajnokság zavartalan megrendezése. Fontosnak tartja, hogy a nemzeti konzultációval erősítsük meg a kormány intézkedéseit polgáraink biztonsága érdekében.

Fotó: Lokál
Képalá: georg spöttle

 

Fotó: Lokál
Képalá: Spöttle

Fotó: Lokál
Képalá: Georg Spöttle

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.