EUR: 322,47 Ft
CHF: 281,84 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Érd

Őszi kirándulások

Ahogy a rügyeket pattintó tavasznak, a verőfényes nyárnak, a zúzmarás télnek, úgy a lombhullásos ősznek is megvannak a szépségei.

És mindehhez a hátteret sem kell Érden sokáig keresgélni; elegendő elmenni a Czabai-kert tölgyfái közé vagy a Duna-part bokraihoz, máris előttünk terem az ezerszínű őszi természet. Mindez természetesen úgy az igazi, ha nem magányos kóborlóként, hanem családdal, az aranysárga minden árnyalatában pompázó leveleket halomba gyűjtő vagy akár csak a megváltozott színű lombokra rácsodálkozó gyerekeinkkel járhatjuk be a ligetet, erdőt.

Fotó: Andrássy Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.