EUR: 345,27 Ft
CHF: 321,38 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Érd

Őszi kirándulások

Ahogy a rügyeket pattintó tavasznak, a verőfényes nyárnak, a zúzmarás télnek, úgy a lombhullásos ősznek is megvannak a szépségei.

És mindehhez a hátteret sem kell Érden sokáig keresgélni; elegendő elmenni a Czabai-kert tölgyfái közé vagy a Duna-part bokraihoz, máris előttünk terem az ezerszínű őszi természet. Mindez természetesen úgy az igazi, ha nem magányos kóborlóként, hanem családdal, az aranysárga minden árnyalatában pompázó leveleket halomba gyűjtő vagy akár csak a megváltozott színű lombokra rácsodálkozó gyerekeinkkel járhatjuk be a ligetet, erdőt.

Fotó: Andrássy Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.