EUR: 345,24 Ft
CHF: 322,87 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb IV.kerület

Ösztöndíj a legjobbaknak

Kiváló eredményt elérő újpesti diákok támogatására írt ki idén is pályázatot Újpest Önkormányzata négy kategóriában. Ezúttal huszonhat diák kapta meg az önkormányzat saját alapítású diákösztöndíjainak valamelyikét.

Huszonhatan kaptak valamilyen ösztöndíjat (Fotó. ujpest.hu)

Molnár Szabolcs alpolgármester a díjak átadása előtt azt mondta, egy közösségnek az az egyik legfontosabb feladata, hogy kiemelje, megtisztelje és támogassa azokat, akik a közösségért tesznek, a közösség érdekeit, jövőjét szolgálják. Újpest Önkormányzatának fontos, hogy közösségének kiválóságairól gondoskodjon, megemlékezzen, elismerje azoknak az érdemét, akik sokat tettek a városért és támogassa azokat, akikről azt gondolja, hogy eddigi eredményeik és a tehetségük folytán sokat is fognak tenni ezért a közösségért. Ennek a célnak az egyik fő része az újpesti diákösztöndíjak rendszere.


Az ujpest.hu beszámolója szerint tizenegyen Ugró Gyula Tanulmányi Diákösztöndíjban, tizenegyen Bene Ferenc Sport Diákösztöndíjban részesültek, hárman nyerték el a Házy Erzsébet Előadó-művészeti Diákösztöndíjat, egy tanuló pedig Szőnyi István Alkotóművészeti Diákösztöndíjat kapott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.