EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,78 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb IV.kerület

Ösztöndíj a legjobbaknak

Kiváló eredményt elérő újpesti diákok támogatására írt ki idén is pályázatot Újpest Önkormányzata négy kategóriában. Ezúttal huszonhat diák kapta meg az önkormányzat saját alapítású diákösztöndíjainak valamelyikét.

Huszonhatan kaptak valamilyen ösztöndíjat (Fotó. ujpest.hu)

Molnár Szabolcs alpolgármester a díjak átadása előtt azt mondta, egy közösségnek az az egyik legfontosabb feladata, hogy kiemelje, megtisztelje és támogassa azokat, akik a közösségért tesznek, a közösség érdekeit, jövőjét szolgálják. Újpest Önkormányzatának fontos, hogy közösségének kiválóságairól gondoskodjon, megemlékezzen, elismerje azoknak az érdemét, akik sokat tettek a városért és támogassa azokat, akikről azt gondolja, hogy eddigi eredményeik és a tehetségük folytán sokat is fognak tenni ezért a közösségért. Ennek a célnak az egyik fő része az újpesti diákösztöndíjak rendszere.


Az ujpest.hu beszámolója szerint tizenegyen Ugró Gyula Tanulmányi Diákösztöndíjban, tizenegyen Bene Ferenc Sport Diákösztöndíjban részesültek, hárman nyerték el a Házy Erzsébet Előadó-művészeti Diákösztöndíjat, egy tanuló pedig Szőnyi István Alkotóművészeti Diákösztöndíjat kapott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.