2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb XV.kerület

Ötszáz adag krumplit osztottak szét

Krumpliosztást szerveztek az InSpirál háznál a Zsókavár utcában. Hatalmas érdeklődés mellett 500 adag krumplit osztott ki László Tamás országgyűlési képviselő a kerületi nyugdíjasoknak és nagycsaládosoknak.


– A krumpliosztás jó hangulatát egyedül Tóth Veronika és Légárd Krisztián önkormányzati képviselők rontották el, akiknek semmi sem fontos, csak a saját maguk mutogatása – mondta ezzel kapcsolatban László Tamás, aki hozzátette, Hajdu László polgármesterrel az élen a kerületet fejleszteni nem tudják, csak más munkáját kritizálni. Azonban amikor milliókért bulit rendeznek az adófizetők pénzén, az senkit nem zavar. – Mi továbbra is dolgozunk a kerület fejlesztésén és igyekszünk a rászorulókat is segíteni.

Sok rászoruló ment el a krumpliért (Fotó: László Tamás facebook)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.