2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Pécsi Ildikó: Szeretnék még egy kicsit élni

Pécsi Ildikó derűsen, bár kissé feszülten várta kedd délután, hogy a tárgyalóteremben ismét szembenézzen egykori menyével, Pártos Csillával, de mivel több tanú nem jelent meg, elnapolták a tárgyalást. A színésznő azt mondja, az elmúlt öt év háborúskodása rettenetesen megviselte, és aggódik, nem éri meg, hogy pont kerüljön ügyük végére.

Fotó: Mészáros Diána

Pécsi Ildikó jóval a keddi tárgyalás kitűzött időpontja előtt érkezett a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság épületébe. A folyosón ücsörögve derűsen fogadta az érdeklődő újságírókat, amikor azonban korábbi menye, Pártos Csilla is megjelent, egy pillanatra alább hagyott a színésznő jókedve. – Nézzen rám, ramatyul vagyok, de megtanultam eljátszani, hogy minden rendben. Harminc-negyven kilót fogytam a hercehurca miatt – sandított oldalra egy pillanatra korábbi menyére Pécsi. – De legalább tökéletesen passzolnak rám azok a ruhák, amiket húsz éve vettem – mondta egy félmosollyal a színésznő, aki állítja, egészségével sincs minden rendben. – A lelki megpróbáltatás a testet is megerőlteti, de szeretnék még egy kicsit élni, gondtalanul. Hetvenhét évesen szerintem kijár nekem még néhány szép év – mondta már szomorkásan a színésznő, akinek 19 éves unokája végül nem jött el a keddi tárgyalásra, noha korábban Pécsi ügyvédje, Magyar György azt nyilatkozta, hogy őt is meghallgatják. – Hat éve nem láttam az unokám, az egyik ismerősöm azt mondta – aki nemrég találkozott Csabával –, hogy simán elmennék mellette az utcán, mert fel sem ismerném – mondta Pécsi a tárgyalás előtt, ami kedden is zárt ajtók mögött folytatódott, azonban hamar véget ért, mert a beidézett tanúk nem jelentek meg, így most sem sikerült pontot tenni az ügy végére.


– Remélem, lesz erőm a tárgyalássorozat végéig, de nem tudom, meddig bírom még. Nem viselem jól, belefáradtam, belebetegedtem ebbe – mondta könnyeivel küszködve a színésznő, aki segítséget kért, hogy felálljon a székből, ahova a tárgyalás után lerogyott. Az ügy felperese, Pártos Csilla nem kívánt nyilatkozni, de amikor elment egykori anyósa mellett a folyosón, nagy mosollyal és „csókolommal” köszönt a színésznőnek. Mint ismert, a perpatvar akkor kezdődött, amikor Pécsi Ildikó fia, Csaba elvált Pártos Csillától. A táncos-koreográfusnak a válás után egy bírósági határozat értelmében ki kellett volna költöznie abból az ingatlanból, amelyet Pécsi és férje, Szűcs Lajos vásárolt fiuknak még húsz éve. Csaba azóta állítólag eladósodott, a gyerektartást pedig nem mindig tudta fizetni. Két éve Pécsi Ildikó pert indított volt menye, Pártos Csilla ellen, mert az asszony a korábbi bírósági határozat ellenére sem költözött ki a rózsadombi házból. Csilla azonban arra hivatkozva, hogy csak időnként kapott gyerektartást volt férjétől, rokontartásért a színésznő, vagyis volt anyósa ellen kezdeményezett pert.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.