EUR: 344,48 Ft
CHF: 318,03 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb XXII.kerület

Pincejárat jótékonysági akcióval

December 2-án idul az idei utolsó Budafoki Pincejárat. A Magdolna Borházban Kolta Péter jazzgitáros, a Lics Pincében lucy.indie.sky-koncert, a Seybold-Garab Pincében Pollák Miklós, a Katona Borházban Zsemlye Veronika és zenekara várja a látogatókat. Lesz Pincekvíz és a Borvárosban gasztronómiai bemutató.

A budafoki Piactéren a csapatoknak egy óra áll rendelkezésre, hogy elkészítsék a tökéletes forralt bort. 16 órától a közönség kóstolja a bort, és dönt: melyik a legfinomabb. A közönség a „szavazataival” egyben Horváth Bogit, a budafoki Budai Nagy Antal Gimnázium egykori diákját támogatja, aki egy angolórán összeesett, újraélesztették, de visszafordíthatatlan károsodást szenvedett, ami miatt állandó gondozásra, felügyeletre szorul.

A budafoki pincék jó borral és programokkal várják a vendégeket (Fotó: budafokteteny.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.