EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,68 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXII.kerület

Pincejárat jótékonysági akcióval

December 2-án idul az idei utolsó Budafoki Pincejárat. A Magdolna Borházban Kolta Péter jazzgitáros, a Lics Pincében lucy.indie.sky-koncert, a Seybold-Garab Pincében Pollák Miklós, a Katona Borházban Zsemlye Veronika és zenekara várja a látogatókat. Lesz Pincekvíz és a Borvárosban gasztronómiai bemutató.

A budafoki Piactéren a csapatoknak egy óra áll rendelkezésre, hogy elkészítsék a tökéletes forralt bort. 16 órától a közönség kóstolja a bort, és dönt: melyik a legfinomabb. A közönség a „szavazataival” egyben Horváth Bogit, a budafoki Budai Nagy Antal Gimnázium egykori diákját támogatja, aki egy angolórán összeesett, újraélesztették, de visszafordíthatatlan károsodást szenvedett, ami miatt állandó gondozásra, felügyeletre szorul.

A budafoki pincék jó borral és programokkal várják a vendégeket (Fotó: budafokteteny.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.