EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Hódmezővásárhely

Profin rúgják a bőrt

Feröer-szigetek. Andorra. Luxemburg. Országok, amelyekről a foci juthat az eszünkbe, a mosoly azonban távolról sincs ilyenkor az ember arcán. Bezzeg, ha kilátogatunk a Bozsik Intézményi Program futballfesztiváljára! Jó hangulat, játékos labdarúgás és tehetséges lurkók jönnek szembe velünk.

A kicsik is képesek a nagybetűs focira! A program a városban nagy népszerűségnek örvend. Évről évre egyre több fiatal jelentkezik, idén már közel 600 kisfiú és kislány rúgja a bőrt az ovisok és az alsósok közül.

Az edzők minden héten találkoznak a gyerekekkel, és ezeknek a labdás képességfejlesztő feladatoknak köszönhetően egyre ügyesebbek lesznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.