EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb XVIII.kerület

Rebeka az év taekwondósa

A hétvégén rendezett országos taekwondobajnokságon adták át az év legjobbjainak járó különdíjakat. 2017 legjobb felnőtt versenyzője a tizenkilenc esztendős, a kerületben élő Füredi Rebeka lett.

A Magyar Taekwondo Szövetség pontszámítási rendszere alapján az utánpótlás-korúak voltak a legeredményesebb hazai taekwondósok 2017-ben. A legjobb felnőtt versenyzőnek az a Füredi Rebeka bizonyult, aki jövőre tölti be huszadik életévét, és csak tavaly kezdett a felnőttek között versenyezni, de már akkor is ő kapta ezt a díjat.


Füredi Rebeka (piros) már Tokióra készül

 

Az Újpest versenyzője idén a 21 éven aluliak Európa-bajnokságán bronzérmes lett, Moldovában és Franciaországban is nyert rangos versenyt, ezenkívül három másik nemzetközi versenyen is dobogóra állhatott. Jövőre érettségizik és tervei szerint szeptembertől pszichológiai irányú tanulmányokba kezd, miközben a fő cél a tokiói olimpiai szereplés kivívása.

Ahogy tavaly, idén is ő lett az év legjobb felnőtt versenyzője

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.