EUR: 322,45 Ft
CHF: 282,42 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Rendőrök tették a kokaint a férfi tárcájába – Videó!

Hatalmas botrányba keveredett az a két Los Angeles-i rendőr, akik kokaint csempésztek egy letartóztatott pénztárcájába. Az egyenruhások csak azzal nem számoltak, hogy a testkamera rögzítette, amint elrejtik a hamis bizonyítékot.

Ronald Shieldsre korábban cserbenhagyás, majd fegyver- és kábítószer-birtoklás miatt figyeltek fel a hatóságok. A rendőrök az elfogás után azt állították, hogy Shields zsebében kokaint találtak, ám az automatikusan működő kamera felvételei nem erről árulkodnak. A ügy kapcsán vizsgálatot indítottak, a két rendfenntartót felfüggesztették állásából.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.