EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Részegen firkált Simicska?

Saját kör­nye­zete is döb­ben­ten áll a lej­tőn le­felé „szán­kózó” „firkálós” oli­gar­cha leg­újabb rohama előtt. Simicska Lajos maga ismerte el, hogy azért fújkál, mert ettől jól érzi magát, és így adja ki frusztráltságát.

Simicska Lajos Budapestről tartott haza, Veszprémbe kedd hajnalban, amikor az autópályán hirtelen kipattant a kocsijából, előhúzott egy sárga festékes flakont és az útjába kerülő Soros-plakátra fújta a szokásos otrombaságot – írta a Ripost. A lap szerint a közvetlen környezete is megdöbbent a hír hallatán, hiszen tudják, hogy a közvélemény már csak sajnálni tudja az erősen frusztrált embert.


Forrás: 444.hu

A történetben, akárcsak két hónapja Veszprémben, amikor többször elesve, zakóját besározva botorkált saját hirdetőoszlopai között, állítólag ezúttal is döntő szerepet játszott az alkohol. Az autópályán, amikor meglátott egy a nemzeti konzultációról szóló plakátot, váratlanul megparancsolta sofőrjének, hogy álljon meg. Legalábbis a lejtőn lefelé száguldó milliárdos környezetéből többen megerősítették, hogy kedden is legalább egy üveg whisky elfogyasztása után tört rá a roham – tette hozzá a Ripost. Az ittas Simicska ragaszkodott hozzá, hogy lefotózzák sárga festékes flakonnal a kezében.

A jobbikos oligarcha környezetéből folyamatosan szivárgó információk szerint az ilyen és ehhez hasonló eseteket az alkoholproblémák mellett az oligarchára újra meg újra rohamszerűen rátörő kedélyállapot-változás is okozza. Erről ő maga is szót ejtett az ATV-nek adott telefonos interjújában.


Annál a kérdésnél, hogy ezzel a fújkálással eléri-e a célját, kicsit értetlenkedett, majd elmondta, hogy ettől jól érzi magát.

– Ez jólesett. Megkönnyebbülök, kiadom a frusztrációmat. Másnap már mindjárt jobban van az ember – mondta a csatornának Simicska Lajos, aki hozzátette: ezzel ő csak elmondta a politikai véleményét.

A Lokál is kereste a milliárdost, de nem értük el.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.