EUR: 318,07 Ft
CHF: 280,70 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Sport

Saját rekordját döntené meg a Manchester United

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United hajlandó lenne akár 177 millió fontot (61,9 milliárd forint) áldozni Marco Asensio megszerzésére a Real Madridtól.

Neymar 222 millió eurós (69 milliárd forint) átigazolása óta mondhatjuk, hogy a labdarúgás átigazolási piaca egyszerűen a feje tetejére állt. A Daily Mail információi szerint ugyanis a Manchester United arra készül, hogy megdöntse saját átigazolási rekordját és 177 millió fontot (61,9 milliárd forint) fizetne a Real Madridnak, a fiatal Marco Asensio játékjogáért.


Az angol lap azt is tudni véle, hogy José Mourinhoék évi 24 millió font – heti 461 ezer font – fizetést is biztosítana a 21 éves spanyol válogatott játékosért, és öt évre kötnének szerződést vele. Asensio az idei szezonban 18 mérkőzésen lépett pályára, hét gólt és két gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. Az utóbbi időben pedig olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint a fiatal futballista elégedetlen a madridi helyzetével, ugyanis Zinédine Zidane az esetek túlnyomó többségében csak a kispadon számít rá.

A Manchester United 2016 nyarán 89 millió fontot fizetett a Juventusnak a francia Paul Pogbáért, ezzel ő lett a klub- és a Premier League történetének legdrágább játékosa, de ha az Asensio-üzlet összejön, akkor már nem sokáig.

Kapcsolódó Cikkek