EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

Pataky Attila élőben jelentkezett be, hogy az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről meséljen, Soma Mamagésáról megtudtuk, hogy amióta nemi életet él azóta egyáltalán nem tévézik, Schobert Norbi “csípős” humora sokaknál kiveri majd a biztosítékot – ilyen volt az Appra magyar! című műsor első adása a TV2-ön, Liptai Claudia műsorvezetésével.

Az Appra magyar! – A gondolatolvashow keddtől szombatig jelentkező élő adásaiban Liptai Claudia a TV2 Live applikációjának segítségével keresi a választ elgondolkodtató, mindenkit foglalkoztató kérdésekre. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban. A különcök éppúgy helyet kapnak majd, mint azok, akik bevallásuk szerint teljesen átlagos életet élnek.


– Régóta nem volt kereskedelmi tévében olyan műsor, ami kimondottam az emberek véleményére kíváncsi és ami mindenkit érintő és érdeklő kérdésekre keresi a választ – kezdte Liptai Claudia.

– Érdekes lesz megtudni, hogyan vélekedik a többség arról, hogy kaphat-e a gyerek mondjuk egy pofont, vagy hogy kik vannak többen, azok, akik szeretnék tudni a haláluk napját, vagy azok, akik nem? Ezek fontos és elgondolkodtató témák, amikről beszélni kell és megígérhetem, hogy én sem rejtem majd véka alá a véleményemet – mondta korábban a műsorvezető.


Ezen a héten az öt meghívott sztár: Soma Mamagésa, Kasza Tibi, Fresh Andi, Schobert Norbi és Szandi. Ők fejtik ki a véleményüket az adott kérdésekről, miközben a nézők otthonról az applikáción keresztül szavazhatnak a megadott válaszokra. A közel két órás showból megtudtuk, hogy Soma azóta nem tévézik, amióta nemi életet él (utoljára az Onedin családot látta, így aki szeretné az ki tudja számolni, hogy pontosan hány éve nem néz tévét a spirituális tanító). Feltették azt a kérdést is, hogy a nézők kivel lennének szívesen egy lakatlan szigeten. Schobert Norbi nem volt épp kedves a kerekded idomú Somával.

“Somát választanák, mert rajta van mit megenni” – mondta a zsírégető fitneszguru, mire Claudia megjegyezte, hogy legalább akkor már egy bunkó is lesz a szigeten.

A nézők legnagyobb arányban egyébként Kasza Tibi mellett döntöttek, vele lennének legszívesebben egy lakatlan szigeten. Az énekes – pontosabban mostanában facebookguru – pedig az egyik kérdésnél elárulta, hogy gyerekként Ábel Anitába volt szerelmes és annak örülne, ha a sorozatok közül a Szomszédokat folytatnák. A telenovella egyik nagy sztárja kétség kívül a Julcsit alakító színésznő volt, de mellékszerepben feltűnt Liptai Claudia is. A műsorvezető elmondása szerint olyan haja volt, amiről még a tégla is lepattant. Ezzel nehéz vitatkozni:

A műsor legszürreálisabb része az volt, amikor az EDDA frontembere, Pataky Attila élőben jelentkezett be az otthonából és az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről beszélt. A kérdés az volt, hogy: “Ön szerint a földönkívüliek megpróbálták-e már felvenni velünk a kapcsolatot?” (A többség válasza egyébként: Igen, de eltitkolják előlünk) – Sokan vannak, akik önmaguknak sem merik bevallani, hogy megtörtént – reagált az eredményre Pataky.

04:17-től kezdődik a beszélgetés az énekessel:

A nézők egyébként a TV2 Live ingyenes applikációján keresztül tudnak válaszolni a műsorban feltett kérdésekre. Az alkalmazásban regisztráltak száma már meghaladja a 750 ezer főt, ők mindannyian kinyilváníthatják a véleményüket. Azok, akik még nem töltötték le az applikációt, megtehetik az iOS és a Play áruházakból, ezáltal ők is aktív részesei lehetnek majd az Appra magyar!-nak és akár nyerhetnek napi 1 millió forintot is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.