2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

Pataky Attila élőben jelentkezett be, hogy az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről meséljen, Soma Mamagésáról megtudtuk, hogy amióta nemi életet él azóta egyáltalán nem tévézik, Schobert Norbi “csípős” humora sokaknál kiveri majd a biztosítékot – ilyen volt az Appra magyar! című műsor első adása a TV2-ön, Liptai Claudia műsorvezetésével.

Az Appra magyar! – A gondolatolvashow keddtől szombatig jelentkező élő adásaiban Liptai Claudia a TV2 Live applikációjának segítségével keresi a választ elgondolkodtató, mindenkit foglalkoztató kérdésekre. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban. A különcök éppúgy helyet kapnak majd, mint azok, akik bevallásuk szerint teljesen átlagos életet élnek.


– Régóta nem volt kereskedelmi tévében olyan műsor, ami kimondottam az emberek véleményére kíváncsi és ami mindenkit érintő és érdeklő kérdésekre keresi a választ – kezdte Liptai Claudia.

– Érdekes lesz megtudni, hogyan vélekedik a többség arról, hogy kaphat-e a gyerek mondjuk egy pofont, vagy hogy kik vannak többen, azok, akik szeretnék tudni a haláluk napját, vagy azok, akik nem? Ezek fontos és elgondolkodtató témák, amikről beszélni kell és megígérhetem, hogy én sem rejtem majd véka alá a véleményemet – mondta korábban a műsorvezető.


Ezen a héten az öt meghívott sztár: Soma Mamagésa, Kasza Tibi, Fresh Andi, Schobert Norbi és Szandi. Ők fejtik ki a véleményüket az adott kérdésekről, miközben a nézők otthonról az applikáción keresztül szavazhatnak a megadott válaszokra. A közel két órás showból megtudtuk, hogy Soma azóta nem tévézik, amióta nemi életet él (utoljára az Onedin családot látta, így aki szeretné az ki tudja számolni, hogy pontosan hány éve nem néz tévét a spirituális tanító). Feltették azt a kérdést is, hogy a nézők kivel lennének szívesen egy lakatlan szigeten. Schobert Norbi nem volt épp kedves a kerekded idomú Somával.

“Somát választanák, mert rajta van mit megenni” – mondta a zsírégető fitneszguru, mire Claudia megjegyezte, hogy legalább akkor már egy bunkó is lesz a szigeten.

A nézők legnagyobb arányban egyébként Kasza Tibi mellett döntöttek, vele lennének legszívesebben egy lakatlan szigeten. Az énekes – pontosabban mostanában facebookguru – pedig az egyik kérdésnél elárulta, hogy gyerekként Ábel Anitába volt szerelmes és annak örülne, ha a sorozatok közül a Szomszédokat folytatnák. A telenovella egyik nagy sztárja kétség kívül a Julcsit alakító színésznő volt, de mellékszerepben feltűnt Liptai Claudia is. A műsorvezető elmondása szerint olyan haja volt, amiről még a tégla is lepattant. Ezzel nehéz vitatkozni:

A műsor legszürreálisabb része az volt, amikor az EDDA frontembere, Pataky Attila élőben jelentkezett be az otthonából és az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről beszélt. A kérdés az volt, hogy: “Ön szerint a földönkívüliek megpróbálták-e már felvenni velünk a kapcsolatot?” (A többség válasza egyébként: Igen, de eltitkolják előlünk) – Sokan vannak, akik önmaguknak sem merik bevallani, hogy megtörtént – reagált az eredményre Pataky.

04:17-től kezdődik a beszélgetés az énekessel:

A nézők egyébként a TV2 Live ingyenes applikációján keresztül tudnak válaszolni a műsorban feltett kérdésekre. Az alkalmazásban regisztráltak száma már meghaladja a 750 ezer főt, ők mindannyian kinyilváníthatják a véleményüket. Azok, akik még nem töltötték le az applikációt, megtehetik az iOS és a Play áruházakból, ezáltal ők is aktív részesei lehetnek majd az Appra magyar!-nak és akár nyerhetnek napi 1 millió forintot is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.