EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Sellőlányt indít a szépségversenyen Fásy Ádám

December elején indul útnak Senánszky Flóra, hogy Magyarországot képviselje a Miss Intercontinental világversenyen. Csaknem száz ország legszebb lányai az Indiai-óceán legnagyobb szigetén, Srí Lankán, a hajdani Ceylonon mérik össze bájaikat karácsony előtt.

Cvijin Blanka I. udvarhölgy (balról), Senánszky Flóra és Zelcsényi Zsófia II. udvarhölgy

Senánszky Flórának aligha lesz versenyláza, ami azt illeti, ő már rutinos versenyző. A 22 éves debreceni hölgy volt már a világ második legjobbja, igaz, más műfajban. Tudni kell a debreceni bombázóról, hogy hatéves kora óta versenyszerűen úszik, nyilván ennek is köszönheti kivételesen jó alakját. Nem hétköznapi úszásnemben szeli a vizet, hanem uszonyúszásban, tehát valóságos sellőlány. Legjobb eredménye junior-világbajnoki ezüst. Mellesleg családi sport náluk az uszonyúszás, nővére többszörös világbajnok. Flóra ma a Debreceni Egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanul, s miután végez, diplomata szeretne lenni.


Senánszky Flóra most műfajt vált. Az úszóversenyek után szépségversenyen indul, medence helyett a színpadot választja, s nyilván a világdöntőt megelőző többhetes edzőtáborban sem ugyanazt kell nyújtani.

Fásy Ádám, a szépségguru egy évtizednyi kihagyás után tért vissza a szépségversenyek világába. Tavaly nyáron Magyarok Világszépe néven indította útjára szépségversenyét. Minden olyan szép lány jelentkezhet rá, aki igazolni tudja magyar származását. Az idei verseny döntőjének a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen adott otthont. A nagyerdei szabadtéri színpadra olyan műsort hozott össze a szépségguru, amelyet a többi hazai szépségverseny szervezője is megirigyelhetne. Hazai pályán pedig Senánszky Flóra bizonyult a legjobbnak, akarom mondani a legszebbnek. Most pedig irány Srí Lanka!

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.