EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Debrecen

Sikeres toborzás

A National Instruments Hungary Kft. 2001-ben 200 emberrel, egy gyártósorral kezdte működését. Mára 14 részlegben több mint 1200-an dolgoznak az amerikai érdekeltségű debreceni cégnél.

Ellen O’Dwyer bejelentette, hogy az irányításával működő Shared Services Központban 12 év alatt harmincszorosára emelkedett a létszám, és jelenleg 210 dolgozójuk van, aminek eredményeként 17 nyelven 22 országnak nyújtanak támogatói szolgáltatásokat. Csak idén mintegy száz új munkavállalót vettek fel, és szombaton újabb toborzót tartottak a Fórum bevásárlóközpontban, ahol azonnali állásajánlatot kaphattak a sikeresen jelentkezők. Tavasszal 50-en kerültek így a céghez, és a hírek szerint az ősz is sikeresen indult azoknak, akik megfeleltek az elvárásoknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.