EUR: 322,54 Ft
CHF: 281,98 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

„Simicska Lajos orvosi eset”

Ismét ámokfutásba kezdett Simicska Lajos. Az oligarcha – immár nem először – plakátokra fújta obszcén véleményét Orbán Viktorról. A Jobbik szekerét toló milliárdosról Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta: Simicska orvosi eset.

A Soros György-féle 444.hu beszámolója szerint Simicska Lajos Budapestről tartott haza Veszprémbe kedd hajnalban, amikor úgy döntött, hogy ismét plakátrongáló akcióba kezd és kifejti obszcén véleményét a miniszterelnökről. A lap az oligarcha környezetéből megtudta, hogy Simicskát régóta zavarják a nemzeti konzultációs plakátok, amelyeken a kormány a Soros-terv veszélyeire hívja fel a figyelmet. Mint ismert, Soros évente egymillió migráns betelepítését akarja Európába.


– Simicska Lajos orvosi eset, és innentől kezdve nem nekünk kell foglalkozni vele – reagált a fejleményekre Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: 444.hu

Mint a Lokál korábban már beszámolt róla, Simicska először október 3-án a saját hirdetőoszlopaira fújta rá hasonló véleményét. Az Origo akkor azt írta: Simicska a házi fotósain kívül régi barátját, M. Lászlót is segítségül hívta.


A milliárdosról akkor nem derült ki, hogy bármilyen tudatmódosító szert fogyasztott-e azelőtt, hogy obszcén feliratokat firkált saját közterületi plakátjaira, azonban a rendőrség októberben igazoltatta a magáról teljesen megfeledkezett vállalkozót.

Simicska azzal védekezett, hogy kizárólag a saját tulajdonát rongálta meg, annak pedig kifejezetten örült, hogy a járőrök kedvesek voltak vele. Úgy látszik, hogy az ilyen döbbenetes cselekedetek a család többi tagjára is átragadnak, ugyanis nem sokkal később a nagyvállalkozó fia, Simicska Ádám is beszállt az obszcén pingálásba. Az oligarcha fia egy Facebook-poszttal tudatta: ő festette vissza azt a mondatot, amelyet előtte Simicska Lajos egyszer már felpingált a reklámoszlopokra. A fiú buzdította is apját: „Hajrá, Apa! :)”.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kedden történtek miatt indult-e vagy indul-e bármilyen eljárás Simicska Lajossal szemben, aki pingálásban már visszaesőnek számít.

A Ripost információi szerint saját környezete is döbbenten áll a lejtőn lefelé szánkózó “fújkálós” oligarcha legújabb rohama előtt. Úgy tudni, hogy most is az alkohol áll a graffitizés mögött éppen úgy, mint a veszprémi ámokfutásánál, amikor akciója közben még el is vágódott a földön. Az egy üveg whisky most is megtette a hatását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Sem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok, ezért amikor az Európai Unió migrációs kérdésben lépéseket tesz, minden esetben a nemzetközi jog talajáról kell kiindulnia, amely világossá teszi, hogy a migráció nem emberi jog – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxembourgban, sajtótájékoztatón.