2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Sopron

Sopronban a Kiscsillag

November 22-én Sopronba érkezik a Kiscsillag! A témák? Elvágyódás, utazás, maradás, szerelem, szerelem nélkül. Egyedüllét, közös ügyek, na, meg az ünnep, különös tekintettel a karácsonyra.

A farm, ahol élünk (na, jó, az nem), de majd minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója, Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során. Minden témához két (van, hogy három) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk.

Kiscsillag – Dalok párban
November 22. 19 óra: Liszt Ferenc Kulturális Központ

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.