EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Aktuális

Soros felforgatná Magyarországot

Keményen ostorozta Soros Györgyöt a Russia Today amerikai kiadásának adott interjújában Richard „Dick” Black Virginia állambeli republikánus szenátor, aki szerint a milliárdos spekuláns azért gyengíti NGO-in keresztül a nemzetállamokat Európában, hogy segítse a nemzetközi oligarchák érdekérvényesítését.

Richard „Dick” Black 31 évnyi katonai és haditengerészeti szolgálatot követően állt politikusnak és másodszor választották be az állam szenátusába. A politikus állítja, igenis létezik Soros-terv, amelynek lényege, hogy Soros György a hozzá köthető civil szervezetek, NGO-k jelentős anyagi támogatásával gyengítse a nemzetállamok szerepét Európában.


Soros György világkormányt létesítene, mert az jobban szolgálja az oligarchák érdekeit – állítja Dick Black
MTI Fotó: Kovács Attila

– A Soros-félék a nemzetállamokat problémának nézik, mert a nemzetek az adott ország népének akaratát és érdekeit szolgálják – magyarázta az Russia Todaynek Dick Black, aki szerint a Soros hálózat NGO-i kapcsolatokat ápolnak a CIA-vel, az MI6-szel és a DGSE francia titkosszolgálattal is, amelyek mindig ott vannak, ha egy kormányt meg akarnak buktatni.

– A nemzeti kormányok akadályozzák a globális kormányzat kialakulását, amely viszont sokkal inkább a nemzetközi oligarchák érdekeit szolgálná, semmint a népekét – folytatta a szenátor, aki szerint Soros György számos kelet-európai ország belügyeibe avatkozott már be drámaian, és éppen azért került Orbán Viktor és a magyar kormány a Soros-hálózat támadásainak kereszttüzébe, mert ellenállnak ennek a törekvésnek.


Virginia állam szenátora szerint Soros NGO-i titkosszolgálatokkal dolgoznak együtt (Fotó: Russia Today)

– Soros az NGO-kon keresztül próbálja felforgatni Magyarországot. A magyar miniszterelnök felismerte ezt a veszélyt és nem hajlandó ezt elfogadni.

Az amerikai politikus a magyar kormányzati politika sikereként emlegeti, hogy amikor migránsok ezrei vonultak Európa felé, az Orbán-kormány kerítést épített az államhatárra, rendészeti erőket vezényelt a térségbe és alig egy hónap alatt megállította a tömeges bevándorlást. Szerinte azért is lett Soros-ellenség a magyar kormányból, mert az igyekezett korlátozni a Soros-féle liberális politikát terjesztő CEU-t.

– A jövőben óriási pénzeket fog költeni Orbán miniszterelnök és pártja elleni kampányra… Tudom, hogy diktatórikus eszközökkel helyezi majd nyomás alá a magyarokat az EU, hogy bármit elfogadjanak, beleértve az ottani korrupt Soros-szervezetek befolyását, amelynek célja a magyar nép értékeinek aláaknázása – zárta az interjút Dick Black.

Soros György (Fotó: MTI)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Mentsétek ki Julent!

  A nap képe: Mentsétek ki Julent!

  Elképesztő erőket mozgatnak meg a mentőcsapatok a dél-spanyolországi Andalúziában, ahol tizenegy nappal ezelőtt egy 100 méteres, illegálisan kiásott kútba zuhant egy kétéves kisfiú.

 • Soros ismét EU-s vezetővel találkozott

  Soros ismét EU-s vezetővel találkozott

  Ismét európai csúcsvezetővel találkozott tegnap Soros György. A nyíltan bevándorláspárti tőzsdespekuláns a Davosban rendezett Világgazdasági Fórumon egyeztetett Pierre Moscovici-csal, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi biztosával.

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.