EUR: 349,30 Ft
CHF: 329,61 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Aktuális

Soros felforgatná Magyarországot

Keményen ostorozta Soros Györgyöt a Russia Today amerikai kiadásának adott interjújában Richard „Dick” Black Virginia állambeli republikánus szenátor, aki szerint a milliárdos spekuláns azért gyengíti NGO-in keresztül a nemzetállamokat Európában, hogy segítse a nemzetközi oligarchák érdekérvényesítését.

Richard „Dick” Black 31 évnyi katonai és haditengerészeti szolgálatot követően állt politikusnak és másodszor választották be az állam szenátusába. A politikus állítja, igenis létezik Soros-terv, amelynek lényege, hogy Soros György a hozzá köthető civil szervezetek, NGO-k jelentős anyagi támogatásával gyengítse a nemzetállamok szerepét Európában.


Soros György világkormányt létesítene, mert az jobban szolgálja az oligarchák érdekeit – állítja Dick Black
MTI Fotó: Kovács Attila

– A Soros-félék a nemzetállamokat problémának nézik, mert a nemzetek az adott ország népének akaratát és érdekeit szolgálják – magyarázta az Russia Todaynek Dick Black, aki szerint a Soros hálózat NGO-i kapcsolatokat ápolnak a CIA-vel, az MI6-szel és a DGSE francia titkosszolgálattal is, amelyek mindig ott vannak, ha egy kormányt meg akarnak buktatni.

– A nemzeti kormányok akadályozzák a globális kormányzat kialakulását, amely viszont sokkal inkább a nemzetközi oligarchák érdekeit szolgálná, semmint a népekét – folytatta a szenátor, aki szerint Soros György számos kelet-európai ország belügyeibe avatkozott már be drámaian, és éppen azért került Orbán Viktor és a magyar kormány a Soros-hálózat támadásainak kereszttüzébe, mert ellenállnak ennek a törekvésnek.


Virginia állam szenátora szerint Soros NGO-i titkosszolgálatokkal dolgoznak együtt (Fotó: Russia Today)

– Soros az NGO-kon keresztül próbálja felforgatni Magyarországot. A magyar miniszterelnök felismerte ezt a veszélyt és nem hajlandó ezt elfogadni.

Az amerikai politikus a magyar kormányzati politika sikereként emlegeti, hogy amikor migránsok ezrei vonultak Európa felé, az Orbán-kormány kerítést épített az államhatárra, rendészeti erőket vezényelt a térségbe és alig egy hónap alatt megállította a tömeges bevándorlást. Szerinte azért is lett Soros-ellenség a magyar kormányból, mert az igyekezett korlátozni a Soros-féle liberális politikát terjesztő CEU-t.

– A jövőben óriási pénzeket fog költeni Orbán miniszterelnök és pártja elleni kampányra… Tudom, hogy diktatórikus eszközökkel helyezi majd nyomás alá a magyarokat az EU, hogy bármit elfogadjanak, beleértve az ottani korrupt Soros-szervezetek befolyását, amelynek célja a magyar nép értékeinek aláaknázása – zárta az interjút Dick Black.

Soros György (Fotó: MTI)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek