2020. június 07., vasárnap
Róbert

Belföld

Soros György szervezeteinek komoly hatása van az európai politika alakítására

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Soros György szervezeteinek, mint például a Nyílt Társadalom Alapítvány, komoly hatása van az európai politika alakítására.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, ha csak az általuk készített listát veszik alapul, 230 “megbízható” képviselőjük van. Ez az Európai Parlamentben egy komoly – még néppártnál is nagyobb – frakció jelenlétét jelzi. Ezen felül számos más munkafórumon, például bizottsági munkában vesznek részt, s a médiában is megjelennek – fejtette ki a főtanácsadó, hozzátéve: az pedig még mindig nem látható, hogy számukra az illegális migráció eszköz vagy cél.


A főtanácsadó viszont úgy vélekedett: az illegális bevándorlást inkább eszközként használják fel, hogy a beáramló nagy tömegekkel hatást gyakoroljanak az uniós tagállami nemzeti összetételre. Ennek révén egy európai egyesült államok létrehozása lehet a cél, a nemzetállamok történelmi hagyományainak, nyelvének, kultúrájának megtörésével – mondta.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek