EUR: 322,01 Ft
CHF: 281,29 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Soros letagadja saját tervét

Soros György immár személyesen is beszállt a választási kampányba, támadja a nemzeti konzultációt és a magyar kormányt, valamint próbálja letagadni, hogy évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába, és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket – közölte a Fidesz azután, hogy Soros György több megszólalásában is tagadni próbálta a nyilvánvaló tényeket. Szijjártó Péter külügyminiszter a milliárdos aktivitását a választások közeledésével magyarázta.


– Soros György nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a tárcavezető. Hasonlóan vélekedik Kövér László házelnök is.

– A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta Kövér a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kecskeméti rendezvényén. Mint mondta: jelenleg olyan átalakítás zajlik Európában, amelynek az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a célja.

Eközben a Figyelő arról írt, hogy a múlt héten az Európai Parlamentben a dublini rendelet módosítását elfogadó 390 képviselő közül 120-an rajta vannak azon politikusok listáján, akiket Soros György „megbízható szövetségeseinek” tartanak. A módosítás szerint a jövőben egy felső korlát nélküli, állandó kvótát vezetnek be az Európai Unióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.