2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Soros letagadja saját tervét

Soros György immár személyesen is beszállt a választási kampányba, támadja a nemzeti konzultációt és a magyar kormányt, valamint próbálja letagadni, hogy évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába, és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket – közölte a Fidesz azután, hogy Soros György több megszólalásában is tagadni próbálta a nyilvánvaló tényeket. Szijjártó Péter külügyminiszter a milliárdos aktivitását a választások közeledésével magyarázta.


– Soros György nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a tárcavezető. Hasonlóan vélekedik Kövér László házelnök is.

– A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta Kövér a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kecskeméti rendezvényén. Mint mondta: jelenleg olyan átalakítás zajlik Európában, amelynek az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a célja.

Eközben a Figyelő arról írt, hogy a múlt héten az Európai Parlamentben a dublini rendelet módosítását elfogadó 390 képviselő közül 120-an rajta vannak azon politikusok listáján, akiket Soros György „megbízható szövetségeseinek” tartanak. A módosítás szerint a jövőben egy felső korlát nélküli, állandó kvótát vezetnek be az Európai Unióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.