EUR: 348,15 Ft
CHF: 326,71 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Soros letagadja saját tervét

Soros György immár személyesen is beszállt a választási kampányba, támadja a nemzeti konzultációt és a magyar kormányt, valamint próbálja letagadni, hogy évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába, és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket – közölte a Fidesz azután, hogy Soros György több megszólalásában is tagadni próbálta a nyilvánvaló tényeket. Szijjártó Péter külügyminiszter a milliárdos aktivitását a választások közeledésével magyarázta.


– Soros György nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a tárcavezető. Hasonlóan vélekedik Kövér László házelnök is.

– A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta Kövér a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kecskeméti rendezvényén. Mint mondta: jelenleg olyan átalakítás zajlik Európában, amelynek az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a célja.

Eközben a Figyelő arról írt, hogy a múlt héten az Európai Parlamentben a dublini rendelet módosítását elfogadó 390 képviselő közül 120-an rajta vannak azon politikusok listáján, akiket Soros György „megbízható szövetségeseinek” tartanak. A módosítás szerint a jövőben egy felső korlát nélküli, állandó kvótát vezetnek be az Európai Unióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek