EUR: 324,37 Ft
CHF: 278,88 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Soros letagadja saját tervét

Soros György immár személyesen is beszállt a választási kampányba, támadja a nemzeti konzultációt és a magyar kormányt, valamint próbálja letagadni, hogy évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába, és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket – közölte a Fidesz azután, hogy Soros György több megszólalásában is tagadni próbálta a nyilvánvaló tényeket. Szijjártó Péter külügyminiszter a milliárdos aktivitását a választások közeledésével magyarázta.


– Soros György nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a tárcavezető. Hasonlóan vélekedik Kövér László házelnök is.

– A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta Kövér a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kecskeméti rendezvényén. Mint mondta: jelenleg olyan átalakítás zajlik Európában, amelynek az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a célja.

Eközben a Figyelő arról írt, hogy a múlt héten az Európai Parlamentben a dublini rendelet módosítását elfogadó 390 képviselő közül 120-an rajta vannak azon politikusok listáján, akiket Soros György „megbízható szövetségeseinek” tartanak. A módosítás szerint a jövőben egy felső korlát nélküli, állandó kvótát vezetnek be az Európai Unióban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.