EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Soros volt embere egy szexragadozó?

„Ugyanúgy foglak megerőszakolni, mint a lányomat” – kiabálta állítólag áldozatának Soros György egyik alapkezelő cégének korábbi vezetője, a háromgyerekes Howie Rubin. Az amerikai férfi egy luxuslakást bérelt, ahol szadista vágyait elégítette ki.

A három nő – közülük ketten korábban Playboy-nyuszik voltak – most 27 millió dollárra (7,2 milliárd forint) pereli Soros egykori munkatársát, de az áldozatok száma valójában jóval nagyobb lehet. Az üggyel kapcsolatban több gyomorforgató részlet is kiderült: az 1985 óta házas Rubin állítólag a becserkészett nők tucatjait tartotta egy manhattani pincébe bezárva.


Volt olyan lány, akit annyira összevert, hogy a mellimplantátuma is elmozdult, míg másokat sokkolóval ütött ki, hogy megerőszakolhassa őket. Voltak, akiknek plasztikai és fogászati beavatkozásokra is szükségük lett a brutális bántalmazások után.

A 62 éves férfi 2010 óta működtetett egy kiterjedt szexipari emberkereskedő hálózatot, amelyben egy ügyész is érintett volt. Rubinnak nemi erőszak, súlyos testi sértés és illegális fogva tartás vádjával kell szembenéznie.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.