EUR: 345,10 Ft
CHF: 320,88 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Belföld

Soros volt embere egy szexragadozó?

„Ugyanúgy foglak megerőszakolni, mint a lányomat” – kiabálta állítólag áldozatának Soros György egyik alapkezelő cégének korábbi vezetője, a háromgyerekes Howie Rubin. Az amerikai férfi egy luxuslakást bérelt, ahol szadista vágyait elégítette ki.

A három nő – közülük ketten korábban Playboy-nyuszik voltak – most 27 millió dollárra (7,2 milliárd forint) pereli Soros egykori munkatársát, de az áldozatok száma valójában jóval nagyobb lehet. Az üggyel kapcsolatban több gyomorforgató részlet is kiderült: az 1985 óta házas Rubin állítólag a becserkészett nők tucatjait tartotta egy manhattani pincébe bezárva.


Volt olyan lány, akit annyira összevert, hogy a mellimplantátuma is elmozdult, míg másokat sokkolóval ütött ki, hogy megerőszakolhassa őket. Voltak, akiknek plasztikai és fogászati beavatkozásokra is szükségük lett a brutális bántalmazások után.

A 62 éves férfi 2010 óta működtetett egy kiterjedt szexipari emberkereskedő hálózatot, amelyben egy ügyész is érintett volt. Rubinnak nemi erőszak, súlyos testi sértés és illegális fogva tartás vádjával kell szembenéznie.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek