2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Miskolc

Sorozatban harmadik győzelmét aratta a DVTK

Hatalmas győzelmet aratott a DVTK a Haladás ellen Sopronban játszott mérkőzésen. Az első félidőben nem esett gól, a szünet után azonban Lipták Zoltán és Ugrai Roland góljával a Diósgyőr egy perc alatt eldöntötte a három pont sorsát. Végül Nono találata volt a hab a tortán.

– Jól kezdtük a mérkőzést, azonban 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást. Ebben az időszakban szerencsénk is volt, mert jobban játszott a Haladás. Az első félidő igen nehézre sikeredett, a második viszont teljesen rendben volt. Bemozogtunk a területekbe, az egy az egy elleni helyzeteket jól oldottuk meg, erősek, masszívak voltunk. A helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A játékosokban megvolt az ötlet, az akarat, a humor, a jókedv, ami hozzásegítette a csapatot a sikerhez. Emellett természetesen kellettek a győztes párharcok, az, hogy az ellenfél nem tudott mögénk kerülni, bejátszani a védők mögé a labdát, amiből helyzetet tudtak volna kialakítani. Az első félidőben látott hiányosságokat viszont elemeznünk kell – mondta a mérkőzést követően Bódog Tamás.


Haladás – DVTK 0-3 – Ugrai Roland ismét betalált – fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.