EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Szolnok

Speciális olimpikonok küzdelmei képeken

Kovács Andrásnak, A Magyar Speciális Olimpia Szövetség fotósának Teljes élet titka című tárlata a Hild Viktor Könyvtár és Közművelődési Intézményben, a Karczag László út 2. szám alatt látható. A kiállításmegnyitó háziasszonya Szőke Viktória, az M4 Sport műsorvezetője, az MTVA munkatársa volt, míg az esemény fővédnöke Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere.

A közel harminc fotóból álló  kiállítás a speciális olimpikonok örömeit és küzdelmeit mutatja be. A tárlat november 28-ig látogatható.

Erős képek a legerősebbekről

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.