EUR: 346,33 Ft
CHF: 323,95 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Szolnok

Speciális olimpikonok küzdelmei képeken

Kovács Andrásnak, A Magyar Speciális Olimpia Szövetség fotósának Teljes élet titka című tárlata a Hild Viktor Könyvtár és Közművelődési Intézményben, a Karczag László út 2. szám alatt látható. A kiállításmegnyitó háziasszonya Szőke Viktória, az M4 Sport műsorvezetője, az MTVA munkatársa volt, míg az esemény fővédnöke Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere.

A közel harminc fotóból álló  kiállítás a speciális olimpikonok örömeit és küzdelmeit mutatja be. A tárlat november 28-ig látogatható.

Erős képek a legerősebbekről

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.