2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Életmód

Speciális szűrővel védjük az adatainkat!

Mindannyiunknak fontos, hogy a munkahelyünkön biztonságban érezzük bizalmas vagy személyes adatainkat az illetéktelenekkel szemben. Vannak, akik ilyenkor kivárják, hogy minél kevesebben legyenek a számítógépük körül, pedig létezik egy ennél lényegesen egyszerűbb megoldás. 

Sokan a legegyszerűbb trükkökre esküsznek a munkahelyükön, például hogy hol és mikor nyitnak meg érzékeny információt tartalmazó oldalt vagy dokumentumot. A piacvezető 3M™ betekintésvédelmi szűrői azonban praktikus és hatékony megoldást jelenthetnek a leskelődő kollégákkal szemben. Speciális optikai technológiájuknak köszönhetően szemből tökéletesen látjuk, amin éppen dolgozunk. Azonban a fólia a 30 fokos oldalszöget elérve feketévé válik, illetve a 60 foknál nagyobb látószögű oldalsó nézeteknél hatékonyan takarja a képernyőt. A fóliák emellett a fizikai sérülés és a képernyő-tükröződés ellen is védenek, így hatékonyabban koncentrálhatunk a munkánkra.

Kapcsolódó Cikkek

  • A borsmenta tea jótékony hatásai

    A borsmenta tea jótékony hatásai

    Találós kérdés: a kertben termesztve sajátos illatot áraszt. frissen szedve nagyon jól tudja ízesíteni az ételt. Teaként frissít:, mi az? Egyszerű a válasz, mégis nehezen találják ki, hogy a borsmentáról van szó.

  • A gyógyító gezemice

    A gyógyító gezemice

    Az utak menti árokpartokon már kinyílt egy fehér virágzatú növényke, amely majdnem fél méteresre is megnő. Gezemicének is nevezik, de nem ez az igazi neve. A növény végén ágaskodik a fehér virágja és a levelei szanaszét állnak.