EUR: 317,77 Ft
CHF: 281,26 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Ózd

Sportos könyvbemutató

A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései címmel írt könyvet Juhász István EHF-mesteredző, a férfi „B” válogatott edzője, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség szakértője. A kiadványt a napokban Ózdon mutatta be, ahol az utánpótláscsapatnak edzést is vezényelt.

Több évtizedes szakmai tapasztalata szerint egy jó edzésterv segíti a sportolók mindenkori teljesítményének fokozását, de legalább a megőrzését. Különösen a kondicionáló edzések megtartásánál lehet olyan hibákat elkövetni, amelyekre kevesen gondolnak. Ilyen például, ha a futó- és állóképesség-javító edzéseket követően azonnal a konditeremben folytatják a tréninget, mert azzal lerombolják az előző gyakorlatokkal szerzett előnyöket.


Fotó: Lokál
Képalá: Juhász István edzést vezényelt Ózdon

A 199-szeres válogatott Nagy László és a 211-szeres válogatott Zubai Szabolcs ajánlásával bemutatott kiadvány egy új edzéselméleti tananyag. Korábban az ilyen szakkönyvek többnyire általános jellegűek vagy egyéni sportágakra vonatkozók voltak.

Fotó: Lokál
Képalá: Az ismert szakemberre Ózdon is érdemes volt odafigyelni

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.