2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Sopron

Stadionsztárok Sopronban

A Depeche Mode monumentális koncertjével indul 2018. június 26-án a Telekom VOLT Fesztivál. A több mint 30 éves csapat először lép színpadra magyar fesztiválon, de karrierjük során számos alkalommal töltötték már meg a legnagyobb hazai stadionokat, és máig a világ egyik legkeresettebb, leghatásosabb zenekaraként jegyzik őket.


– Elmondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy minden idők egyik legjobban várt világsztárjával indíthatjuk a következő évet – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője. – Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet, a Telekom VOLT Fesztivál az első hazai fesztiválkoncertjük lesz, nagyon sokak örömére. A line-up még korántsem teljes, de az eddigi nevek már garanciát jelenthetnek arra, hogy igazán nagy érdeklődés várható – tette hozzá a főszervező.


A 2016-os, telt házas VOLT-koncert után tér vissza a világ egyik legfontosabb rockzenekara, az Iron Maiden. Ezúttal a Legacy Of The Beast elnevezésű turné keretében érkeznek Sopronba. Az azonos nevű mobiljáték és képregény ihlette turnén mind vizuális megjelenésben, mind a dalsorrendet illetően sok meglepetésre számíthatunk. A nemrég megjelent negyedik nagylemezét mutatja be Sopronban az idehaza is közönségkedvenc Hurts, de érkezik az állandóan telt házas klubkoncertjeiről is híres, zúzós rockban utazó Hollywood Undead, míg a drum ’n’ bass rajongói a Rudimental DJ setjére táncolhatnak majd önfeledten.

Az is kiderült, hogy melléjük érkezik a Limp Bizkit és a Skillet, a hazai mezőny legnagyobbjai közül pedig többen már biztosan jelen lesznek Sopronban. Itt mutatja be először új show-ját Ákos, a Tankcsapda pedig Lukács Laci fél évszázados születésnapi koncertjével készül.


A Petőfi Zenei Díj gálájának, a Petőfi rádió nagyszabású show-műsorának 2018-ban is a Telekom VOLT Fesztivál ad otthont, ezúttal az esemény első napján, amikor a Hurts lesz a fő fellépő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.