2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Stallone erőszakolt?

Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucát azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt, a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Mail. A történet bizonyítására pedig rendőrségi papírokat is felmutatott. A vádakból akkor nem lett ügy, mert a lányt állítólag megfenyegették. Stallone szóvivőjén keresztül kijelentette, hogy tagadja a vádakat. „Ez egy nevetséges, kategorikusan hamis történet. (…) Mr. Stallonét sem a hatóságok, sem más soha nem kereste meg ebben az ügyben” – mondta a szóvivő. A történet egyébként nem most került először napvilágra, egy amerikai blog már másfél éve megszellőztette, de akkor név nélkül.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.