2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Szabó Magda emléke előtt tiszteleg az M5 csatorna vasárnap este

A debreceni Csokonai Színház előadását vasárnap este 20.10-től láthatják a közmédia nézői az M5 csatorna műsorán.

Szabó Magda: Az ajtó című regényéből Adorján Beáta készített színpadi változatot. A debreceni Csokonai Színház előadásában a különös házvezetőnő, Emerenc alakja révén egy fogadott anya történetét ismerjük meg. A budai villában lakó írónő és Emerenc lépésről lépésre kibontakozó barátságának hátterében valódi rejtélyként jelenik meg az ajtó, amely nem csak a házvezetőnő lakását választja el a kívülállóktól, de számtalan dolgot elzár és eltakar: zajt, hangot, tárgyakat, titkot, fájdalmat. Az előadást Naszlady Éva rendezésében láthatták a debreceni nézők Kubik Anna főszereplésével.


A különleges előadást a közmédia jóvoltából rögzítették, így az írónő halálának 10. évfordulóján, október 19-én vasárnap este 20.10-től az egész országban HD minőségben élhetik át nézőink a színház adta egyszeri és megismételhetetlen előadás különleges pillanatait.

Szabó Magda: Az ajtó, 20.10-től az M5 csatorna műsorán

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerencsen járt Orbán Viktor

    Szerencsen járt Orbán Viktor

     Szerencsre látogatott a miniszterelnök, ahol  folytatta kampány körútját, és az erről készült képeket a közösségi oldalán osztotta meg.

  • Nyitrai: Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek

    Nyitrai: Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek

    Az elmúlt években fontos lépés volt a patikák gyógyszerészi tulajdonba kerülése, és ezt a kormány nem akarja feladni – mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott hétfőn a gyógyszerészi kamara elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón.