EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,59 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Szanyi kiállt Marton László mellett

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!” – írta ki Facebook-oldalára az MSZP EP-képviselője, Szanyi Tibor.

Később egyértelművé teszi, hogy „elege van az ilyen ködös sztorikból, amelyek életműveket döntenek össze”. Szanyi arra utalt, hogy nemrég Sárosdi Lilla színésznő (majd őt követően többen is) azzal vádolták meg Marton László rendezőt, hogy szexuálisan zaklatta őket.MTI Fotó: Földi Imre

A bejegyzés alatt nemcsak Szanyi követői, de pártársai is kiakadtak. „Elmész a francba” – üzente Tüttő Kata, az MSZP elnökségi tagja, Ujhelyi István EP-képviselő pedig azt írta: „Tibor! Szégyen ez a hozzáállás! Állj le!” Egy másik kommentelő megjegyzi: „Az is ocsmány dolog, amikor egy uniós parlamenti képviselő részegen osztja az észt és véleményét a nőkről, Szanyi Úr”. Egy másik hozzászóló pedig még élesebben fogalmaz: „Te is egy büdös paraszt lehetsz, ha így véded ezeket a patkányokat. Te kit molesztáltál vagy zaklattál?”

MTI Fotó: Czimbal Gyula

A vitához Sárosdi Lilla férje, Schilling Árpád is hozzászólt.


„Tényleg az a legjobb, ha politikus vagy mindenféle felelősségérzet nélkül, ehhez aztán tényleg nem kell semmi. Marton Lászlónak legalább van egy életműve. De neked…” – címezte Schilling Szanyinak.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.